June Spike Earrings

kr. 99,00

Materiale: Kobber
Størrelse: 2,8 cm

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Spike Øreringe

Vores June Spike Øreringe er en rå ørering med en cone som vedhæng. Øreringen findes både i sølv farvet og guld farvet. Disse hænge øreringe passer helt perfekt sammen med vores Spike Earrings, til dig med flere huller i ørerne. Hvis du er på udkig efter et moderne, rå og cool ørelook, er vores June Spike Earrings helt sikkert det oplagte øresmykke. Disse øreringe ved vedhæng måler 2,8 cm i længden og er produceret i kobber. Disse cone earrings er et must have!

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre øreringe ud! Vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer din ordre på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores hoops på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine øreringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med disse øreringe som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

-40%
Føj til ønskeliste
kr. 71,00
Føj til ønskeliste