Julie Spike Hoops – Guldbelagt

kr. 125,30

Hoops med flotte detaljer rundt i kanten og et lækkert råt udseende.

Materiale: Belagt sterling sølv

Størrelse: 1,1 cm

Kun 2 tilbage på lager

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld

Style

Ørering med pigge

Vores cool ørering med pigge er perfekt til at sammensætte et råt og edgy look. De giver alene et fedt udtryk. Spike hoops lukkes med en lås bagpå, der sikrer dem på øret. Piggene varierer i størrelse og skaber et dimensioneret smykke, der på en gang er rå, men også stilrent. De findes både i guld- og sølv farvet så de passer til enhver smag.

Ønsker du et mix, hvor sættet består af små hoops? Vores bud er de helt perfekte Moma hoops. Moma øreringene er vores bestseller som bare kan kombineres med alle vores andre smykker uanset om det er chunky smykker, elegante ringe, klassiske halskæder eller hvad det kunne være. De vil altid være vores første valg. Moma har et unikt look med bubble kant og en smuk sten. Disse hoops an du altså få et et hav af farver og der er lige kommet nye til.

Gaveidé

Vi går altid efter at sælge smykker til gode priser, hvor alle kan være med. Disse detaljerede earsticks er ingen undtagelse og de vil også være en perfekt gaveidé, hvis man har et lavere gavebudget eller hvis man ønsker at give hende et samlet sæt. Vi har gjort det let for dig, da vi allerede på forhånd har sammensat mange smykkesæt. Det kan være øreringe sæt, halskæde sæt eller en kombination af det hele.

 

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre earrings, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores øreringe på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse skønne billeder af vores produkter. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med disse fede øreringe som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

-30%
Føj til ønskeliste
kr. 111,30
Føj til ønskeliste