Janica Earrings

kr. 97,30

Runde øreringe med et stribet mønster i sølv. Er den perfekte hverdags-hoops!

Materiale: Rustfri stål

Størrelse: 1,6 cm + 5 mm

Kun 2 tilbage på lager

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Sølv

Style

Rillede øreringe

Disse skønne rillede øreringe er perfekte til dig, der vil sammensætte et fyldigt look i dine ører. Kombiner alle dine favoritter med disse cool øreringe hoops. De er chunky og er i et simpelt, men råt design med deres brede udtryk. De kan købes i sølvfarvet.

Sammensæt disse små hoops med den lignende ring, nemlig vores ‘Emma Ring‘ det giver et fuldendt look, når man har en rød tråd gennem hele sit smykkelook.

Denne panzerkæde af en del af vores meget populære waterproof serie som I også har taget så godt i mod. Hele serien er mærket med “WATERPROOF” boble i toppen. Det betyder altså, at de er modstandsdygtige overfor vand og fugt. Vi anbefaler dog stadig, at du tager dine smykker af inden du går i bad eller skal sove. Det gør nemlig, at du undgår at slide på de vandfaste smykker. Det nedsætter også levetiden på water proof smykkerne.

 

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre smukke og rå halskæder ud, vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer dine vare på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb! Hos By Stine Winther får du altså billige, men moderigtige smykker, der hele tiden følger tidens tendenser.

Instagram: Se flere billeder af vores mange flotte øreringe, hoops, ørestikker, øreringe med vedhæng på instagram. Få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter. Her holder vi også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

 

Vi håber du bliver ligeså glad for disse Janica Earrings som vi er. Vi ser frem til at pakke din ordre!

Du kunne også være interesseret i...

-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 111,30
Føj til ønskeliste
-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 132,30
Føj til ønskeliste