E-Gavekort

200,00 kr.2.000,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen

Vælg beløb

Information

Modtagerens information
Dine informationer
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Et gavekort til bystinewinther.dk kan bruges på alle produkter på webshoppen. Når gavekortet bestilles vil der blive sendt en mail med en kode i til modtager, medmindre du udfylder egen mail som “modtager”, som skal anvendes ved betaling med gavekortet.

OBS! Ønsker du også et fysisk gavekort tilsendt til din adresse? Så læg det i kurven her. 

Gavekortet er gyldigt i 3 år.

Specifikationer

Yderligere information

Flere detaljer

Gavekort til smykker. Giv et gavekort til hende du holder af, og lad hende vælge selv mellem vores store udvalg af smykker. Vi har et bredt udvalg indenfor øreringe, fingerringe, halskæder, armbånd og ankelkæder. Herunder populære kategorier som kædeøreringe, øreringe med farvet sten, simple hoops, smykkesæt og meget mere!

Mangler du den perfekte gave til fødselaren, studenten, konfirmanden, mors dags gave eller til hende du holder af bare fordi? Det kan være svært at finde den helt perfekte gave, men med et gavekort til smykker går du helt sikkert ikke galt i byen! Så kan hun selv vælge mellem vores kæmpe udvalg smukke smykker. Vi har smykker i guld, sølv, kobber, rustfri stål mm. Vi er sikker på, at modtageren nok skal kunne finde noget der lige præcis falder i hendes smag. Hvad end hun er til simple smykker, chunky smykker, moderne smykker eller noget helt andet. Vi har det hele!

Vi har lynhurtig levering op smykkegavekort. Modtag det i indbakken med det samme eller modtag et fysisk gavekort på kun 24-48 timer!

Følg os på Instagram her og find inspiration!

Se også vores mange andre smukke smykker lige her.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot