Frida Necklace

kr. 95,00

Smuk og unik halskæde, som både er enkel men også fyldt med detaljer.

Materiale: Rustfrit Stål

Længde: Kan justeres fra 38-43 cm

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Frida choker halskæde

Vores flotte choker halskæde i sølv farvet, har de fineste bankede vedhæng. Den er nem at style med andre halskæde, og passer perfekt til et simpelt look. Halskæden har en kort kæde med en forlænger, så den passer til alle. Derudover kan du også selv bedømme om du er til det klassiske korte halskæde look, eller om den skal fungere som choker. Vores Frida choker halskæde kan du også købe som smykkesæt, hvor vores Frida armbånd passer til og virkelig fuldender dit outfit.

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre ringe, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores Frida Necklace på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne ring som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 129,00kr. 149,00
Føj til ønskeliste
-40%
Føj til ønskeliste
kr. 65,00
Føj til ønskeliste