Frida Bracelet

kr. 89,00

Smukt og simpelt armbånd, med en masse vedhæng.

Materiale: Rustfrit Stål

Størrelse: 15 cm + 4 cm. extender

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Frida armbånd med små vedhæng

Vores Frida armbånd er et fint og elegant smykke med små vedhæng hele vejen rundt på armsmykket. Vores Frida armbånd kommer både i sølv og guld farvet, og kan altså også købes som smykkesæt med en matchende Frida halskæde til. Smykkesæt er en populær gaveidé og er faktisk en perfekt gave til både søster, kæreste, studine eller måske konfirmanden. Vi tilbyder at pakke jeres gaver ind og sende til og fra kort med, hvis du klikker indpakning her i kurven også.

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre armbånd, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores Frida armbånd på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med dette armbånd som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 109,00kr. 129,00
Føj til ønskeliste
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 159,00
Føj til ønskeliste