Floral Ring

179,00 kr.

Størrelsesguide
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Dyk ned i naturens elegance med vores Floral Ring. Denne smukke ring er skabt i 14K guldbelagt rustfrit stål og er formet som en delikat blomst, der bringer en subtil blomstertouch til din stil. Med et tidløst design og omhyggeligt udført detaljer er denne ring et perfekt valg til at omfavne blomstertrenden. Den justerbare størrelse (str. 49-57) gør det nemt at tilpasse den til din finger, og dens fine udseende gør den velegnet til enhver lejlighed. Lad denne blomsterprydning bringe et strejf af naturlig skønhed til din smykkesamling.

Materiale: 14k guldbelagt rustfrit stål

Størrelse: justerbar str. 49-57

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Flere detaljer
Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot