Floral Hoops

229,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Følg den blomstrede trend med vores små hoops, der kombinerer enkelthed og charme med et enkelt blomstervedhæng. Disse alsidige øreringe tilføjer et romantisk touch til din daglige stil og kan let tilpasses med eller uden blomstervedhænget. Skab to forskellige looks med det smarte design, der giver dig friheden til at tage vedhænget af og forvandle hoopsene til klassiske og enkle øreringe. Uanset om du foretrækker et sofistikeret udtryk med blomstermotivet eller en mere subtil stil, er disse øreringe det perfekte valg til at tilpasse dit look efter humør og lejlighed. Giv din stil et blidt og sofistikeret præg med disse små hoops, der udstråler tidløs skønhed.

Materiale: 14k guldbelagt rustfrit stål

Størrelse: Hoops: 1 cm (diameter), Vedhæng: 1cm

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Style

Flere detaljer
Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot