Flat Snake Necklace

kr. 90,30kr. 104,30

Længde: 39 cm + forlænger

Bredde: fås i 3 forskellige størrelser – 1,5mm, 3mm og 5mm. Du vælger bredde under farve.

Materiale: Rustfrit Stål

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Tykkelse

1,5 mm, 3 mm, 5 mm

Flad Snake halskæde i sølv farvet

Vores ‘Flat Snake Necklace’ har et stilfuldt og tidsløst design, der gør kæden perfekt til både hverdag og fest. Denne slange kæde har et fladt design, der lægger sig flot mod huden og tydeliggør det funklende og fine mønster. Vores Snake Halskæde kan både bruges alene for et enkelt og feminint look, men er også ideel til at stacke med andre flotte halskæder som f.eks. vores sølvbelagte Helios Halskæde, så der bliver skabt det fineste lag-på-lag effekt. Dette giver den perfekte kombination af feminin og rå. Snake Halskæde kan justeres i længden, så du kan tilpasse den til netop dig og dit look!

The perfect match: Flat snake necklace, Reese Ring, Tilly Ring, Victoria Halskæde og armbånd.

 

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre halskæder ud, vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer dine vare på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores halskæder på instagram og få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine halskæder. Her holder vi også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne slangehalskæde som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

-30%
Føj til ønskeliste
kr. 104,30
Føj til ønskeliste
-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 76,30kr. 90,30
Føj til ønskeliste