Flat Snake Mix

kr. 278,00

Dette mix indeholder vores smukke Flat Snake Necklace og Flat Snake Bracelet i den tykkeste bredde vi har. Vi synes at dette mix er en perfekt gaveidé!

Materiale: Rustfrit Stål

Størrelse: 39 cm + 8 cm forlænger og 16 cm + 5 cm. forlænger

Bredde: 5mm

På lager

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Sølv

Slangekæde sæt i vandfast materiale. Sættet består af vores Flat Snake halskæde og vores Flat snake armbånd. Dette slangekæde smykkesæt er det perfekte simple mix til din smykkesamling. Slangekæden er en tidløs kæde, der passer til det meste og er nem at style med andre smykker. Derfor er vores slangekæde smykke mix perfekt til din smykkesamling!

Vores slangekæde sæt er i rustfri stål og er derfor vandfast. Det betyder at det er mere tålbart overfor vand, fugt og sved. Det er dog vigtigt at du stadig passer på dine smykker ved b.la. at tage dem af når du sover, bader, dyrker sport og undgår at få parfume, cremer mm. på dit smykke. På den måde passer du bedst på dine nye slankekæder og sikrer en lang holdbarhed på dine nye fine smykker.

Følg med på vores instagram her.

Find alle vores fine smykker lige her.

Du kunne også være interesseret i...

WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 278,00
Føj til ønskeliste
Føj til ønskeliste
kr. 129,00
Føj til ønskeliste