Flat Snake Armbånd

Fra: 149,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Flad slangekæde armbånd.

Materiale: 14K guldbelagt rustfri stål

Længde: 16 cm + 5 cm forlænger

Bredde: Fås i 3 størrelser – 1,5mm, 3mm og 5mm. Du vælger bredde under farvevalg.

 

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Tykkelse

1,5 mm, 3 mm, 5 mm

Flere detaljer

Slangekæde armbånd i rustfri stål. Vores fine armbånd med slangekæde er et perfekt simpelt og tidsløst armbånd som er et musthave smykke i din smykkesamling. Armbåndet er nemt at style med andre smykker, da det er simpelt. Slangekæde smykker er super moderne lige nu, men samtidig et tidsløst smykke der altid kan bæres.

Køb dit slangekæde armbånd hos By Stine Winther og få lynhurtig levering på smykker på kun 24-48 timer. Så skal du ikke gå og vente på at modtage dine nye lækre smykker. Vi har fri fragt på smykker ved køb over 399,-. Du kan også bestille smykker med Click and Collect og afhente på vores lager i Aalborg. Du kan afhente allerede samme hverdag du bestiller, hvis du bestiller inden kl 14.00. Du sparer også fragten når du handler hos os og henter dine smykker på vores lager i Aalborg.

Følg med på vores instagram her.

Find alle vores fine smykker lige her.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot