Flat Snake Anklet

kr. 90,30kr. 97,30

Flad slangekæde ankelkæde.

Materiale: Rustfri Stål

Størrelse: 23 cm + 4 cm. forlænger

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Størrelser

,

Flat snake ankelkæde

Vores slangekæde ankelkæde er et moderne men samtidig tidsløst smykke der går med det meste! En simpel ankelkæde i en flad slangekæde med forlænger – så du kan justere størrelse til din ankel. Slangeankelkæder er blevet moderne grundet det tidsløse udtryk. Ankelkæden i slange kæde er på en måde simpel og skiller sig samtidig ud med det lidt rå udtryk slangekæde giver. Vores ankelkæde er et must have i din smykkesamling!

Ankelkæder

Ankelkæder er et must-have smykke til sommeren! Det sætter det sidste præg på et flot sommeroutfit og går perfekt til både sneakers og sandaler. En ankelkæde er et feminint smykke der giver personlighed og stil til dit tøj. Hos By Stine Winther har vi et stort udvalg af ankelkæder, for vi elsker flotte ankelkæder! Vi har ankelkæder kun med kæder, ankelkæder med vedhæng, ankelkæder med muslinger og ankelkæder med perler. Så mon ikke du kan finde den helt rigtige ankelkæde hos os? Er du vild med billige ankelkæder og billige smykker? Så tjek vores udsalg ud her hvor du kan spare mange penge på smykker.

Følg os på instagram her og find inspiration til dit næste smykkekøb. Vi poster ofte smykkeinspiration og ideer til hvordan du kan style dine smykker!

Find alle vores ankelkæder her.