Flat Snake Ankelkæde

139,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Flad slangekæde ankelkæde.

Materiale: 14K guldbelagt rustfri Stål

Størrelse: 22 cm + 2 cm. forlænger

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Størrelser

,

Flere detaljer

Flat snake ankelkæde

Vores slangekæde ankelkæde er et moderne men samtidig tidsløst smykke der går med det meste! En simpel ankelkæde i en flad slangekæde med forlænger – så du kan justere størrelse til din ankel. Slangeankelkæder er blevet moderne grundet det tidsløse udtryk. Ankelkæden i slange kæde er på en måde simpel og skiller sig samtidig ud med det lidt rå udtryk slangekæde giver. Vores ankelkæde er et must have i din smykkesamling!

Ankelkæder

Ankelkæder er et must-have smykke til sommeren! Det sætter det sidste præg på et flot sommeroutfit og går perfekt til både sneakers og sandaler. En ankelkæde er et feminint smykke der giver personlighed og stil til dit tøj. Hos By Stine Winther har vi et stort udvalg af ankelkæder, for vi elsker flotte ankelkæder! Vi har ankelkæder kun med kæder, ankelkæder med vedhæng, ankelkæder med muslinger og ankelkæder med perler. Så mon ikke du kan finde den helt rigtige ankelkæde hos os? Er du vild med billige ankelkæder og billige smykker? Så tjek vores udsalg ud her hvor du kan spare mange penge på smykker.

Følg os på instagram her og find inspiration til dit næste smykkekøb. Vi poster ofte smykkeinspiration og ideer til hvordan du kan style dine smykker!

Find alle vores ankelkæder her.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot