Fillippa Earrings

kr. 118,30

Smukke hoops med et snoet effekt og en fin deltaje i toppen. De er super klassiske og kan sættes sammen med andre hoops for et mere chunky look!

Materiale: Rustfri stål

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Style

Snoet ørering med detalje

Denne snoet ørering med detalje er perfekt til at pifte dit outfit op – om det er til fest eller hverdag. De har størrelsen til at kunne bruge dem alene. Selve øreringen er twistet og i toppen er der en lille plade med riller som detalje. Deres unikke udseende gør dem perfekt til at give personlighed til smykkelooket. De lukkes bag øret med en lås. Den snoede ørering kan findes på hjemmesiden i guld- og sølvfarvet.

Style dem med andre snoede hoops. Disse hoops kan findes i flere forskellige størrelser. Find de små her.

Denne detaljerede snoet ørering af en del af vores meget populære waterproof serie som I også har taget så godt i mod. Hele serien er mærket med “WATERPROOF” boble i toppen. Det betyder altså, at de er modstandsdygtige overfor vand og fugt. Vi anbefaler dog stadig, at du tager dine smykker af inden du går i bad eller skal sove. Det gør nemlig, at du undgår at slide på de vandfaste smykker. Det nedsætter også levetiden på water proof smykkerne.

 

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre smukke og elegante earrings ud, vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer dine vare på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb! Hos By Stine Winther får du altså billige, men moderigtige smykker, der hele tiden følger tidens tendenser.

Instagram: Se flere billeder af vores øreringe med vedhæng på instagram. Få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter. Her holder vi også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

 

Vi håber du bliver ligeså glad for disse Fillippa Earrings som vi er. Vi ser frem til at pakke din ordre!

Du kunne også være interesseret i...

-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
Ikke på lager
kr. 139,30
Føj til ønskeliste
-30%
Føj til ønskeliste
kr. 139,30
Føj til ønskeliste