Figaro Halskæde

149,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Den perfekte chunky kæde i vores øjne! Sæt den sammen med andre kæder, for et råt og cool look!

Materiale: Rustfrit stå

lStørrelse: 42 cm + 4 cm forlænger

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Flere detaljer

Kæde halskæde

Vores Figaro kollektion, består af vores kæde halskæde, kæde armbånd og kæde øreringe. Alle smykkerne er en del af vores Waterproof-serie, der gør dem holdbare overfor ferskvand. Denne chunky halskæde følger en af de helt store trends, med fede ankerkæde smykker; også kaldet Panzer smykker. Disse panser smykker har været moderne i mange år, men er nu nået til den yngre målgruppe. Det fede ved smykkerne er deres unisex udseende, der gør at kollektionen kan bruges af alle uanset køn, alder eller andet. Er du interesseret i vores andre Figaro smykker, så kan du finde øreringene her og armbåndet her - og alle vores andre vandfaste smykker her.

Husk at du finder vores smykkeforretning i Aalborg midtby, hvor du altid kan click and collect dine smykker!

Leder du efter den perfekte gave? Så får du her den ideelle gaveidé til kvinden i dit liv!

Vores smykkesæt er en sikker vinder og laves i mange forskellige farver og kombinationer - samtidig med at du altid er garanteret en særlig pris!

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre halskæder, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores Figaro halskæde på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne kæde som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Vedligehold og FAQ

Andre købte også

WATERPROOF
Ring med runde detaljer

Mahalia Ring

229,00 kr.

WATERPROOF
ørestikkere med stor solørestikkere med stor sol

Sunkissed Ørestikker

149,00 kr.

WATERPROOF
Bred banket ring perfekt til stacking

Lilia Ring

149,00 kr.

WATERPROOF
Skildpadde ørestikkere

Turtle Ørestikker

139,00 kr.

Perlas Øreringe

299,00 kr.

WATERPROOF
banket ujævn ring

Sidsel Ring

149,00 kr.

-40%
PerlehalskæderFlad slangekæde med rustikt perlevedhæng

Flat Snake Pearl Halskæde

149,00 kr.

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot