Figaro Bracelet

kr. 139,00kr. 159,00

Dette fine armbånd er både chunky og lækkert! Hvis du mangler lidt volume i din smykkesamling, er vores Figaro Bracelet et godt bud!

Materiale: Rustfrit stål

Størrelse: 16 cm + 3 cm

 

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Tykkelse

4 mm, 7 mm

Figaro armbånd i rustfri stål i guld- eller sølvbelagt. Figarokæden er en klassisk kæde, der altid har været moderne. Det er altså en tidsløs men moderne kæde, og perfekt til den basic smykkesamling. Vores figaro armbånd er perfekt at bære for sig selv eller til at style med andre armbånd for et mere chunky udtryk. Style vores figaro armbånd med vores andre figaro smykker, blandt andet figaro halskæde og figaro øreringe.

Mangler du den helt perfekte gave til den kommende fødselar, konfirmand, student eller bare til hende du holder af? Figaro armbåndet er helt klart et godt bud på den perfekte gave. Det simple og tidsløse udtryk vil passe ind i de flestes smykkesamlinger. Vi pakker gerne din ordre ind og fsætter byttefristen fra den dag gaven gives. Er du sent ude med gaven til hende? Afhent smykker gave samme dag på vores lager i Aalborg eller få dine smykker sendt på kun 24-48 timer!

Følg os på Instagram her og find inspiration!

Se også vores mange andre smukke smykker lige her.

Du kunne også være interesseret i...

WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 149,00kr. 179,00
Føj til ønskeliste