Figaro Armbånd

139,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Dette fine armbånd er både chunky og lækkert! Hvis du mangler lidt volume i din smykkesamling, er vores Figaro Armbånd et godt bud!

Materiale: Rustfrit stål

Størrelse: 16 cm + 3 cm

 

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Flere detaljer

Figaro armbånd i rustfri stål i guld- eller sølvbelagt. Figarokæden er en klassisk kæde, der altid har været moderne. Det er altså en tidsløs men moderne kæde, og perfekt til den basic smykkesamling. Vores figaro armbånd er perfekt at bære for sig selv eller til at style med andre armbånd for et mere chunky udtryk. Style vores figaro armbånd med vores andre figaro smykker, blandt andet figaro halskæde og figaro øreringe.

Mangler du den helt perfekte gave til den kommende fødselar, konfirmand, student eller bare til hende du holder af? Figaro armbåndet er helt klart et godt bud på den perfekte gave. Det simple og tidsløse udtryk vil passe ind i de flestes smykkesamlinger. Vi pakker gerne din ordre ind og fsætter byttefristen fra den dag gaven gives. Er du sent ude med gaven til hende? Afhent smykker gave samme dag på vores lager i Aalborg eller få dine smykker sendt på kun 24-48 timer!

Følg os på Instagram her og find inspiration!

Se også vores mange andre smukke smykker lige her.

Vedligehold og FAQ

Andre købte også

WATERPROOF
store sølv hoopsStore guld hoops

Big Basic Hoops

199,00 kr.

WATERPROOF
Tekstur smykker

Mocca Mix

238,00 kr.

WATERPROOF
Rustikke runde øreringe med banket mønster

Mocca Øreringe

159,00 kr.

WATERPROOF
smykkesæt med diamantformede øreringe

Clara Mix

248,00 kr.

Mixet øreringelookPiercingsmykke med grøn sten

Cubic Zircon Piercing

139,00 kr.

WATERPROOF

Callie Ring

149,00 kr.

WATERPROOF
stor og lille basic hoopstøre guld hoops med mønster

Big Bee Hoops

179,00 kr.

WATERPROOF
Halskæde med månedvedhængMånevedhæng halskæde

Night Shine Halskæde

239,00 kr.

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot