Double Chain Necklace

kr. 279,00

Leder du efter fede kæder at sætte sammen? Med denne smukke halskæde, får du 2 kæder i én!

Materiale:14K guldbelagt og hvidguldbelagt rustfrit stål.

Størrelse: 35/39 cm + 5 cm forlænger

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Dobbelt kæde halskæde

Denne dobbelt kæde halskæde giver dit det populære stacked look som alle stiler efter. Vi har derfor gjort det let for dig ved at have to-i-en halskæde, der lukkes med en samlet lås bagpå. Der er mulighed for at justere længden på kæden.

Vores kæde kollektion, består af vores kæde halskæde, kæde armbånd og kæde øreringe. Alle smykkerne er en del af vores Waterproof-serie, der gør dem holdbare overfor ferskvand. Denne double chunky halskæde følger en af de helt store trends, med fede ankerkæde smykker; også kaldet Panzer smykker. Disse panser smykker har været moderne i mange år, men er nu nået til den yngre målgruppe. Det fede ved smykkerne er deres unisex udseende, der gør at kollektionen kan bruges af alle uanset køn, alder eller andet. Er du interesseret i vores andre chain smykker, så kan du finde øreringene her og armbåndet her – og alle vores andre vandfaste smykker her.

Husk at du finder vores smykkeforretning i Aalborg, hvor du altid kan click and collect dine smykker!

Leder du efter den perfekte gave? Så får du her den ideelle gaveidé til kvinden i dit liv!

Vores smykkesæt er en sikker vinder og laves i mange forskellige farver og kombinationer – samtidig med at du altid er garanteret en særlig pris!

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre halskæder, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb! Hos By Stine Winther forhandler vi moderigtige smykker, det hele tiden følger tidens tendenser. Vi har altid gode og lave priser, der gør at alle kan være med.

Instagram: Se flere billeder af vores Figaro halskæde på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne Double Chain Necklace som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

-40%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 113,00kr. 131,40
Føj til ønskeliste