Delja Necklace - Sølvfarvet

329,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen

24-48 timers levering / Fri fragt ved køb over 399 kr.

Denne smukke og feminine halskæde er designet med inspiration af den store perletrend. Den er virkelig let at have på, og kan sagtens styles med en anden halskæde, for et tungere look. Elsker du designet med bølger og perler, kan den matches med vores Hali Pearl Earrings eller vores Marie Earrings.

Størrelse: 36 cm + 5 cm forlænger.

Materiale: Hvidguldbelagt kobber.

Vær opmærksom på at perlerne er unikke, og kan afvige fra produktbilledet.

Specifikationer

Yderligere information

Flere detaljer
Vedligehold og FAQ

Andre købte også

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot