Crystal Twist Øreringe

189,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Smukke twist øreringe, som snoer sig igennem hullet og giver dobbelt øreringe-effekt.

Materiale: Guldbelagt sterling sølv

Størrelse: 1,2 mm i diameter

 

 

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Flere detaljer

Dobbelt ørering

Øreringe med sten der kun kræver ét hul i øret for at skabe et cool dobbelt øreringe look. Denne dobbelt ørering er perfekt til dig der ønsker et fyldigere look men kun har ét hul i øret. Øreringen kategoriseres som en faux dobbelt ørering, som kun kræver en piercing i øret. Skab et fedt, råt og fyldigt look med denne dobbelt falsk ørering i guldbelagt materiale.

Earcuff ørering

Har du kun ét hul i øret men er vild med et mere iøjefaldende look? Så tag et kig på vores earcuffs! Earcuffs er 'falske' øreringe der blot klemmes om øret og visuelt ser ud som en ørering. Så behøver du altså ikke at få lavet flere huller i dit øre, men blot klemme din earcuff på. Earcuffs kan anvendes flere steder på øret da de kan udvides og klemmes sammen om øret præcist hvor du ønsker at placere den falske ørering.

Køb dine nye falske øreringe eller faux hoops her hos By Stine Winther. Vi har nemlig lynhurtig levering, gratis fragt ved køb af smykker over 399,-. Vi har desuden 14 dages returret på køb samt på gaver. Vi glæder os naturligvis til at pakke din smukke ordre!

Følg med på vores instagram her og find inspiration til dit smykkelook. Vi poster smykkeinspiration og gode ideer til din styling af smykker!

Find alle vores smykker her.

Vedligehold og FAQ

Andre købte også

WATERPROOF
Look med 3 øreringeSmalle øreringe med riller

Camille Øreringe

159,00 kr.

snoet hoops med vedhænglille perlevedhæng

Small Freshwater Charm

59,00 kr.

-40%
Hoops med sten

Alisha Øreringe

137,00 kr.

WATERPROOF
Rustikke runde øreringe med banket mønster

Mocca Øreringe

159,00 kr.

Øreringevedhæng med muslingermuslingevedhæng til øreringe

Clam Charm

Fra: 89,00 kr.

WATERPROOF
runde ørestikkereRunde ørestikker i flot mønster

Helios Ørestikker

149,00 kr.

WATERPROOF
bred rillet ring

Emma Ring

189,00 kr.

ørestikker hoop med perlevedhæng og vedhæng med sten

Malou Pearl Øreringe

319,00 kr.

PiercingsmykkerPiercingsmykke med sten

Bling Piercing

89,00 kr.

WATERPROOF
store og brede basic hoopsstore og brede basic hoops

Milla Hoops

139,00 kr.

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot