Crystal Twist Earrings

kr. 132,30

Smukke twist øreringe, som snoer sig igennem hullet og giver dobbelt øreringe-effekt.

Materiale: Guldbelagt sterling sølv

Størrelse: 1,2 mm i diameter

 

 

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Dobbelt ørering

Øreringe med sten der kun kræver ét hul i øret for at skabe et cool dobbelt øreringe look. Denne dobbelt ørering er perfekt til dig der ønsker et fyldigere look men kun har ét hul i øret. Øreringen kategoriseres som en faux dobbelt ørering, som kun kræver en piercing i øret. Skab et fedt, råt og fyldigt look med denne dobbelt falsk ørering i guldbelagt materiale.

Earcuff ørering

Har du kun ét hul i øret men er vild med et mere iøjefaldende look? Så tag et kig på vores earcuffs! Earcuffs er ‘falske’ øreringe der blot klemmes om øret og visuelt ser ud som en ørering. Så behøver du altså ikke at få lavet flere huller i dit øre, men blot klemme din earcuff på. Earcuffs kan anvendes flere steder på øret da de kan udvides og klemmes sammen om øret præcist hvor du ønsker at placere den falske ørering.

Køb dine nye falske øreringe eller faux hoops her hos By Stine Winther. Vi har nemlig lynhurtig levering, gratis fragt ved køb af smykker over 399,-. Vi har desuden 14 dages returret på køb samt på gaver. Vi glæder os naturligvis til at pakke din smukke ordre!

Følg med på vores instagram her og find inspiration til dit smykkelook. Vi poster smykkeinspiration og gode ideer til din styling af smykker!

Find alle vores smykker her.

Du kunne også være interesseret i...

-30%
Nye Farver
Føj til ønskeliste
kr. 132,30
Føj til ønskeliste
-30%
Føj til ønskeliste
kr. 160,30
Føj til ønskeliste