Crystal Hoops

95,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen

Smukke små kreoler med zirkoner hele vejen rundt.

Materiale: Belagt 925 Sterling Sølv

Størrelse: 1,1 cm

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Guld m. blå sten, Guld m. grøn sten, Guld m. lilla sten, Guld m. rød sten, Sølv, Sølv m. blå sten, Sølv m. lilla sten

Style

Farve på sten

G-Blå, G-Grønlig, G-Lilla, G-Rødlig sten, S-Lilla

Flere detaljer

Små hoops med farvet sten, findes i flere farvevarianter. Vi har blandt andet de fine små hoops i farverne, hvid sten, blå sten, lilla sten, grøn sten og rød sten. Øreringene med sten findes desuden i både guld- og sølvbelagt. Vores crystal hoops, som er små kreoler med farvet sten er en af vores bedstsælgende øreringe, og vi forstå det godt! De er så fine, simple og alligevel skiller de sig lidt ud. Disse hoops med farvede sten er et musthave i din smykke samling! Mix og match de smukke hoops med andre øreringe for at skabe et fedt øreringe look!

 

Følg os på Instagram her og find inspiration! Vi poster gode tilbud, inspiration til styling og meget mere!

Se også vores mange andre smukke smykker lige her. Vi har et kæmpe udvalg af smykker, alt lige fra øreringe til ankelkæder.

Vedligehold og FAQ

Andre købte også

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot