Crystal Hoop Set

kr. 132,30

Trendy sæt af 3 hoops i forskellige størrelser med sten. OBS! Sættet består kun af 3 individuelle øreringe, så ønsker du 3 øreringe til hvert øre, skal du bestille 2 x sæt.

Materiale: 14K guldbelagt og hvidguldsbelagt copper.

Størrelse: 1 cm + 1,2 cm + 1,5 cm

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld m. blå sten, Guld m. grøn sten, Guld m. lilla sten, Guld m. lyserød sten, Guld, Sølv

Øreringesæt til flere huller – Hoops med sten

Trendy sæt af 3 hoops med sten. Øreringesættet består af tre øreringe med klare sten. Hoop sættet er genialt til dig med flere huller i ørererne eller hvis du bare er vild med at mix og matche dine øreringe. Når du køber dette hoop sæt modtager du tre hoops med sten. Øreringesætter til flere huller kan både fås i guld og sølv farvet, og passer derfor ind i enhver garderobe og smykkeskrin. Er du interesseret i at se flere af vores øreringesæt så kan du finde dem her.

Farve : Guld el. sølvfarvet
Materiale : Copper + guldbelægning

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre øreringe, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores øreringesæt til flere huller på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne ring som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

-30%
Føj til ønskeliste
Føj til ønskeliste
-30%
Føj til ønskeliste
kr. 111,30
Føj til ønskeliste