Crystal Hoop Set

189,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Trendy sæt af 3 hoops i forskellige størrelser med sten. OBS! Sættet består kun af 3 individuelle øreringe, så ønsker du 3 øreringe til hvert øre, skal du bestille 2 x sæt.

Materiale: 14K guldbelagt og hvidguldsbelagt copper.

Størrelse: 1 cm + 1,2 cm + 1,5 cm

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Guld m. blå sten, Guld m. grøn sten, Guld m. lilla sten, Guld m. lyserød sten, Sølv

Flere detaljer

Øreringesæt til flere huller – Hoops med sten

Trendy sæt af 3 hoops med sten. Øreringesættet består af tre øreringe med klare sten. Hoop sættet er genialt til dig med flere huller i ørererne eller hvis du bare er vild med at mix og matche dine øreringe. Når du køber dette hoop sæt modtager du tre hoops med sten. Øreringesætter til flere huller kan både fås i guld og sølv farvet, og passer derfor ind i enhver garderobe og smykkeskrin. Er du interesseret i at se flere af vores øreringesæt så kan du finde dem her.

Farve : Guld el. sølvfarvet
Materiale : Copper + guldbelægning

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre øreringe, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores øreringesæt til flere huller på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne ring som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot