Coin Necklace

kr. 189,00

Smuk og enkel kæde med de flotteste små mønter som vedhæng. Mønterne har en masse små detaljer og et fint lille motiv. Kan styles for sig eller sammen med andre kæder.

Materiale: 14K guldbelagt og hvidguldbelagt kobber

Størrelse: 39cm + 5cm forlænger

 

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Halskæde med mønter

Sølv farvet halskæde med mønter som vedhæng. Denne Coin halskæde er så fint og unik, da den jo netop har små vedhæng som er banket så det ligner mønter. Den er simpel og elegant og denne halskæde med små mønter er derfor stilren og tidsløs. Du kan style den med både guld og sølv smykker, og den kan også nemt stackes med dine andre halskæder.

Smykkeforretning i Aalborg

Husk at du finder vores smykkeforretning i Aalborg midtby, hvor du altid kan click and collect dine smykker!

Gaveidé

Leder du efter den perfekte gave? Så får du her den ideelle gaveidé til kvinden i dit liv!

Vores smykkesæt er en sikker vinder og laves i mange forskellige farver og kombinationer – samtidig med at du altid er garanteret en særlig pris!

Tjek også vores udvalg ud af andre øreringe, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores øreringe på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine øreringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne ørering som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

Føj til ønskeliste
Ikke på lager
Føj til ønskeliste
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 139,00
Føj til ønskeliste
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 169,00kr. 179,00
Føj til ønskeliste