Clara Mix

288,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

OBS! De enkelte produkter i mixet kan ikke returneres separat.

Dette sæt er bestående af vores Long Clara Earrings og Clara Earsticks.

Materiale: 14K guldbelagt rustfrit stål

Størrelse: 2 cm længde + 1 cm

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Style

,

Flere detaljer

Vandfast smykkesæt

Vores Clara Mix er det først vandfast smykkesæt, og kan altså derfor sagtens holde til et uforudset regnskyl. Hele vores waterproof serie er produceret i rustfrit stål, og der er derfor ingen fare for misfarvninger eller oxydering. Kan smykker tåle vand så? Svaret er ja MEN, har du dem på i bad skal man være opmærksom på at shampoo, eller balsam kan have en effekt på smykket og man skal især være opmærksom på dette, hvis der er sten på. Det kan altså godt holde til en badetur i ny og næ, men pas på med at gør det til en vane, da der er mange andre elementer udover vand der kan være afgørende.

Clara Mix er, udover at være et vandfast smykkesæt, et perfekt matchet øreringesæt. Sættet findes på hjemmesiden i både guld og sølv farvet. Det består af vores Clara Earsticks og Long Clara Earrings.

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre smykkesæt, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores Clara Mix på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Husk at du finder vores smykkeforretning i Aalborg midtby, hvor du altid kan click and collect dine smykker!

Vi håber du bliver lige så vild med dette smykkesæt som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Leder du efter den perfekte gave? Så får du her den ideelle gaveidé til kvinden i dit liv!

Vores smykkesæt er en sikker vinder og laves i mange forskellige farver og kombinationer – samtidig med at du altid er garanteret en særlig pris!

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot