Clara Earrings

kr. 69,30

Små og fine diamantformet ørestikkere.

Materiale:14K guldbelagt og hvidguldbelagt kobber.

Størrelse: 0,8 cm

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Style

Rudeformet ørestikker

Vores rudeformet ørestikker er en del af vores Waterproof serie. Earsticks er fyldt med små fine detaljer, der gør dem helt unikke. Hele vores Vandfaste serie er produceret i rustfrit stål, og der er derfor ingen fare for misfarvninger eller oxydering. Kan smykker tåle vand så? Svaret er ja MEN, har du dem på i bad skal man være opmærksom på at shampoo, eller balsam kan have en effekt på smykket og man skal især være opmærksom på dette, hvis der er sten på. Det kan altså godt holde til en badetur i ny og næ, men pas på med at gør det til en vane, da der er mange andre elementer udover vand der kan være afgørende.

Clara Mix er, udover at være et vandfast smykkesæt, et perfekt matchet øreringesæt. Sættet findes på hjemmesiden i både guld og sølv farvet. Det består af vores Clara Earsticks og Long Clara Earrings.

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre smykkesæt, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores Clara Mix på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Husk at du finder vores smykkeforretning i Aalborg midtby, hvor du altid kan click and collect dine smykker!

Vi håber du bliver lige så vild med dette smykkesæt som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Leder du efter den perfekte gave? Så får du her den ideelle gaveidé til kvinden i dit liv!

Vores smykkesæt er en sikker vinder og laves i mange forskellige farver og kombinationer – samtidig med at du altid er garanteret en særlig pris!

Du kunne også være interesseret i...

-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 104,30
Føj til ønskeliste
-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 90,30
Føj til ønskeliste