Charmaine Earcuff

kr. 69,30

Super smuk og detaljeret earcuff, som virkelig giver øret noget opmærksomhed!

Materiale: 14K guldbelagt og hvidguldbelagt kobber

Størrelse: 1,5 cm.

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Style

Earcuff med kæde look

Charmaine earcuff med kæde look er det perfekte smykke til dig, der ønsker et piercet look. Earcuffs er til dig der ikke har huller i øret, men som elsker at have flere øreringe i. Denne earcuff er udsmykket med kæde detaljer, så du åbner et mega cool look. Disse panser detaljer er yderst populære i tiden, og den kan derfor matches godt med rester af vores panzer kollektion.

Husk at du finder vores smykkeforretning i Aalborg midtby, hvor du altid kan click and collect dine smykker!

Leder du efter den perfekte gave? Så får du her den ideelle gave idé til kvinden i dit liv!

Vores smykkesæt er en sikker vinder og laves i mange forskellige farver og kombinationer – samtidig med at du altid er garanteret en særlig pris!

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre earcuffs, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores Charmaine earcuff med kæde look på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne earcuff som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

 

Du kunne også være interesseret i...

-30%
Føj til ønskeliste
kr. 111,30
Føj til ønskeliste