Charmaine Earcuff

59,40 kr.

Tilføj til ønskeskyen
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Super smuk og detaljeret earcuff, som virkelig giver øret noget opmærksomhed!

Materiale: 14K guldbelagt og hvidguldbelagt kobber

Størrelse: 1,5 cm.

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Style

Flere detaljer

Earcuff med kæde look

Charmaine earcuff med kæde look er det perfekte smykke til dig, der ønsker et piercet look. Earcuffs er til dig der ikke har huller i øret, men som elsker at have flere øreringe i. Denne earcuff er udsmykket med kæde detaljer, så du åbner et mega cool look. Disse panser detaljer er yderst populære i tiden, og den kan derfor matches godt med rester af vores panzer kollektion.

Husk at du finder vores smykkeforretning i Aalborg midtby, hvor du altid kan click and collect dine smykker!

Leder du efter den perfekte gave? Så får du her den ideelle gave idé til kvinden i dit liv!

Vores smykkesæt er en sikker vinder og laves i mange forskellige farver og kombinationer - samtidig med at du altid er garanteret en særlig pris!

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre earcuffs, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores Charmaine earcuff med kæde look på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne earcuff som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

 

Vedligehold og FAQ

Andre købte også

Snoet hoops

Mini Twisted Hoops

199,00 kr.

Snakehoops med perle og stenSnakehoops med perle og sten

Pérola Verde Øreringe

389,00 kr.

Lille fin snake ørering

Small Snake Hoops

139,00 kr.

Øreringe chunkyChunky øreringe med perlevedhæng

Chunky Pearl Hoops

199,00 kr.

WATERPROOF
Guldfarvet bølget ring
Ikke på lager

Solana Ring

149,00 kr.

-40%
simple øreringe med farvet sten

Stone Hoops

113,00 kr.

WATERPROOF
Look med 3 øreringeSmalle øreringe med riller

Camille Øreringe

159,00 kr.

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot