Chainy Necklace

kr. 113,00kr. 131,40

Denne smukke halskæde er den perfekte basic-kæde i din smykkesamling!Style den med alverdens andre halskæder, for et fedt look!

Materiale: Rustfri stål

Størrelse: Størrelserne er tykkelsen i mm. Findes i 4 mm, 5 mm, 6 mm og 7 mm

Længde: 40 cm + 4 cm forlænger

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Størrelser

, , ,

Panserkæde

Køb den populære og stilrene panserkæde her hos os. Denne enkle, men rå halskæde må du have i din smykkesamling! Kæden er perfekt til ethvert outfit da dens enkle men rå udtryk passer til det meste! Style panzer halskæde med andre enkle halskæder for at få et fyldigere look.

Find også vores andre fine panser smykker på hjemmesiden. Vi har også panser ankelkæde, panser øreringe, panser armbånd og panser halskæden i 3 og 5 mm. Skab et fuldendt look ved at kombinere både halskæde, armbånd og ankelkæde.

 

Denne panzerkæde af en del af vores meget populære waterproof serie som I også har taget så godt i mod. Hele serien er mærket med “WATERPROOF” boble i toppen. Det betyder altså, at de er modstandsdygtige overfor vand og fugt. Vi anbefaler dog stadig, at du tager dine smykker af inden du går i bad eller skal sove. Det gør nemlig, at du undgår at slide på de vandfaste smykker. Det nedsætter også levetiden på water proof smykkerne.

 

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre smukke og rå halskæder ud, vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer dine vare på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb! Hos By Stine Winther får du altså billige, men moderigtige smykker, der hele tiden følger tidens tendenser.

Instagram: Se flere billeder af vores kæde halskæde på instagram. Få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter. Her holder vi også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

 

Vi håber du bliver ligeså glad for disse Chainy Necklace som vi er. Vi ser frem til at pakke din ordre!

Du kunne også være interesseret i...

WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 149,00
Føj til ønskeliste