Chainy Halskæde

113,00 kr.131,40 kr.

Tilføj til ønskeskyen
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Denne smukke halskæde er den perfekte basic-kæde i din smykkesamling!Style den med alverdens andre halskæder, for et fedt look!

Materiale: Rustfri stål

Størrelse: Størrelserne er tykkelsen i mm. Findes i 4 mm, 5 mm, 6 mm og 7 mm

Længde: 40 cm + 4 cm forlænger

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Størrelser

, , ,

Flere detaljer

Panserkæde

Køb den populære og stilrene panserkæde her hos os. Denne enkle, men rå halskæde må du have i din smykkesamling! Kæden er perfekt til ethvert outfit da dens enkle men rå udtryk passer til det meste! Style panzer halskæde med andre enkle halskæder for at få et fyldigere look.

Find også vores andre fine panser smykker på hjemmesiden. Vi har også panser ankelkæde, panser øreringe, panser armbånd og panser halskæden i 3 og 5 mm. Skab et fuldendt look ved at kombinere både halskæde, armbånd og ankelkæde.

 

Denne panzerkæde af en del af vores meget populære waterproof serie som I også har taget så godt i mod. Hele serien er mærket med “WATERPROOF” boble i toppen. Det betyder altså, at de er modstandsdygtige overfor vand og fugt. Vi anbefaler dog stadig, at du tager dine smykker af inden du går i bad eller skal sove. Det gør nemlig, at du undgår at slide på de vandfaste smykker. Det nedsætter også levetiden på water proof smykkerne.

 

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre smukke og rå halskæder ud, vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer dine vare på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb! Hos By Stine Winther får du altså billige, men moderigtige smykker, der hele tiden følger tidens tendenser.

Instagram: Se flere billeder af vores kæde halskæde på instagram. Få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter. Her holder vi også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

 

Vi håber du bliver ligeså glad for disse Chainy Halskæde som vi er. Vi ser frem til at pakke din ordre!

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot