Lu Ring

149,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Lu Ring er en feminin ring, der både passer flot sammen med andre ringe, men som også står super fint alene med sin bølget form. Denne ring er enkel og tidløs med den smukke bølgede v form. For et mere markant look, styler vi ofte Lu Ring med ‘Wavy Ring‘, der med sine bølgede former passer smukt sammen.

Lu Ring er justerbar, og kan derfor tilpasses til din fingerstørrelse og til netop den finger, du ønsker at have den på.

Materiale: Rustfri stål

Størrelse: Justerbar fra størrelse 50-58.

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Flere detaljer

Bølgeformet Ring med enkelt udtryk

Vores bølget ring Lu Ring er en feminin ring, der både passer flot sammen med andre ringe. V ringen står også super fint alene med sin bølget form. Denne ring er enkel og tidløs med den smukke bølgede V form. For et mere markant look, styler vi ofte Lu Ring med ‘Wavy Ring‘, der med sine bølgede former passer smukt sammen. Denne smukke V-formede bølge ring har et enkelt udtryk men samtidig et iøjefaldende look med den anerledes form.

Wave ringen er justerbar, og kan derfor tilpasses til din fingerstørrelse og til netop den finger, du ønsker at have den på. Vi elsker regulerbare ringe, da man kan skabe nye udtryk ved at flytte den til en ny finger. Samtidig kan du nemmere stacke dine ringe og lave Mix and match med dine ringe og opnå lige præcis det look du bedst kan lide. Bølget ring fås både i sølv- og guldfarvet.

Har du brug for inspiration til hvordan du kan style vores bølgeformet ring? Du kan finde en masse inspiration til smykkelooks ved at gå ind på vores inspirationsside lige her. Du kan også besøge vores Instagram hvor vi dagligt poster inspirerende smykkebilleder.

Lu Ring Matcher perfekt med Wavy, Lilo og Lilia Ring.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot