Lu Ring

kr. 139,00

Lu Ring er en feminin ring, der både passer flot sammen med andre ringe, men som også står super fint alene med sin bølget form. Denne ring er enkel og tidløs med den smukke bølgede v form. For et mere markant look, styler vi ofte Lu Ring med ‘Wavy Ring‘, der med sine bølgede former passer smukt sammen.

Lu Ring er justerbar, og kan derfor tilpasses til din fingerstørrelse og til netop den finger, du ønsker at have den på.

Materiale: Rustfri stål

Størrelse: Justerbar fra størrelse 50-58.

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Bølgeformet Ring med enkelt udtryk

Vores bølget ring Lu Ring er en feminin ring, der både passer flot sammen med andre ringe. V ringen står også super fint alene med sin bølget form. Denne ring er enkel og tidløs med den smukke bølgede V form. For et mere markant look, styler vi ofte Lu Ring med ‘Wavy Ring‘, der med sine bølgede former passer smukt sammen. Denne smukke V-formede bølge ring har et enkelt udtryk men samtidig et iøjefaldende look med den anerledes form.

Wave ringen er justerbar, og kan derfor tilpasses til din fingerstørrelse og til netop den finger, du ønsker at have den på. Vi elsker regulerbare ringe, da man kan skabe nye udtryk ved at flytte den til en ny finger. Samtidig kan du nemmere stacke dine ringe og lave Mix and match med dine ringe og opnå lige præcis det look du bedst kan lide. Bølget ring fås både i sølv- og guldfarvet.

Har du brug for inspiration til hvordan du kan style vores bølgeformet ring? Du kan finde en masse inspiration til smykkelooks ved at gå ind på vores inspirationsside lige her. Du kan også besøge vores Instagram hvor vi dagligt poster inspirerende smykkebilleder.

Lu Ring Matcher perfekt med Wavy, Lilo og Lilia Ring.

Du kunne også være interesseret i...

WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 139,00
Føj til ønskeliste