Birth Year Ring

349,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Den rå og unikke Birth Year Ring er en del af EXCLUSIVE BY STINE WINTHER og er den perfekte gaveidé til én du holder af eller til at forkæle dig selv! Er du i tvivl om din ringstørrelse, kan du finde vores størrelsesguide her.

Materiale: guld- og sølvbelagt messing

Størrelse: Findes i størrelse 50, 52, 54 og 57.

Specifikationer

Yderligere information

Årstal

1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012

Farve

Guld, Sølv

Størrelser

, , ,

Flere detaljer

Birth Year Ring

Chunky og cool fingerring med årstal. Birth Year Ring er et meget personligt smykke, som mange forkæler sig selv med eller giver som en helt særlig, personlig gave til sin veninde eller søster. En ring med personlighed, der eksempelvis kan symbolisere det år, du er født eller måske det år, din veninde og dig mødte hinanden. En vaskeægte statement ring, der fås i både guld og sølv.

Er du også helt vild med Birth Year smykker? Så kan du fuldende dit smykkelook med en waterproof årstal halskæde. Den passer perfekt til din Birth Year Ring med sin rå panzer kæde!

Levering

Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Du kan også afhente din ordre på vores lager i Aalborg. Det er naturligvis gratis, hvis du vælger Click & Collect!

Instagram

Se flere billeder af vores twist earrings på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine øreringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

 

 

 

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot