Birth Year Halskæde

229,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Panzer halskæde med årstal vedhæng er et rå og personligt smykke, som rigtig mange forkæler sig selv med og bruger som ‘Birth Year Halskæde’, netop som vi har kaldt det. Men faktisk kan denne årstal halskæde være et symbol på så mange andre fine ting, der betyder noget for dig. Du kan eksempelvis give årstal panzer halskæden til din veninde, med det årstal, i mødte hinanden. Virkelig fin idé, synes vi!

Halskæden findes med årstallene 1997-2012.

Den er lavet i rustfrit stål, og fås både i sølv- og guldfarvet.
Halskæden måler 38 cm og har en extender på 5 cm.

Specifikationer

Yderligere information

Årstal

1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012

Farve

Guld, Sølv

Flere detaljer

Panzer halskæde med årstal vedhæng er et rå og personligt smykke, som rigtig mange forkæler til sig selv med og bruger som ‘Birth Year Necklace’, netop som vi har kaldt det. Men faktisk kan denne årstal halskæde være et symbol på så mange andre fine ting, der betyder noget for dig. Du kan eksempelvis give årstal panzer halskæden til din veninde, med det årstal, i mødte hinanden. Virkelig fin idé, synes vi! En personlig halskæde vil betyde meget for modtageren og er en gave man vil kunne bruge i mange år. Halskæden med årstal kan også være en gave til dig selv – vælg et årstal med betydning for dig. Det giver et personligt udtryk til din smykkestyling.

Halskæden er en panser halskæde som er en elegant og moderne kæde – Panzerkæden har et tidsløst udtryk og er en simpel kæde du kan bruge til alt! Se også vores andre panser kæder lige her.

Instagram
På vores Instagram kan du se mange flere billeder af vores årstals halskæde – og du kan også finde billeder af vores mange andre produkter. Leder du efter flere halskæder du kan style denne personlige halskæde med? Så tjek vores udvalg af halskæder lige her.

Mangler du den perfekte gave til studinen, konfirmanden, mors dag, kæresten eller en bare-fordi gave? Så er vores årstals halskæde helt perfekt. Marker dagen for fødselsdag, dimissionsdag, året hvor I mødtes osv. Mulighederne er mange, men vi er sikre på, at modtageren af denne gave bliver glad!

Vi pakker gerne din ordre ind hvis den skal gives som gave. Vi leverer din ordre på kun 24-48 timer og tilbyder 14 dages returret fra den dag gaven gives eller ordren modtages. Vi guider og hjælper dig gerne gennem dit køb på kundeservice hvis du skulle have nogle spørgsmål! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot