Birth Year Necklace

kr. 160,30

Panzer halskæde med årstal vedhæng er et rå og personligt smykke, som rigtig mange forkæler sig selv med og bruger som ‘Birth Year Necklace’, netop som vi har kaldt det. Men faktisk kan denne årstal halskæde være et symbol på så mange andre fine ting, der betyder noget for dig. Du kan eksempelvis give årstal panzer halskæden til din veninde, med det årstal, i mødte hinanden. Virkelig fin idé, synes vi!

Halskæden findes med årstallene 1998-2011.

Den er lavet i rustfrit stål, og fås både i sølv- og guldfarvet.
Halskæden måler 38 cm og har en extender på 5 cm.

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Årstal

1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011

Panzer halskæde med årstal vedhæng er et rå og personligt smykke, som rigtig mange forkæler til sig selv med og bruger som ‘Birth Year Necklace’, netop som vi har kaldt det. Men faktisk kan denne årstal halskæde være et symbol på så mange andre fine ting, der betyder noget for dig. Du kan eksempelvis give årstal panzer halskæden til din veninde, med det årstal, i mødte hinanden. Virkelig fin idé, synes vi! En personlig halskæde vil betyde meget for modtageren og er en gave man vil kunne bruge i mange år. Halskæden med årstal kan også være en gave til dig selv – vælg et årstal med betydning for dig. Det giver et personligt udtryk til din smykkestyling.

Halskæden er en panser halskæde som er en elegant og moderne kæde – Panzerkæden har et tidsløst udtryk og er en simpel kæde du kan bruge til alt! Se også vores andre panser kæder lige her.

Instagram
På vores Instagram kan du se mange flere billeder af vores årstals halskæde – og du kan også finde billeder af vores mange andre produkter. Leder du efter flere halskæder du kan style denne personlige halskæde med? Så tjek vores udvalg af halskæder lige her.

Mangler du den perfekte gave til studinen, konfirmanden, mors dag, kæresten eller en bare-fordi gave? Så er vores årstals halskæde helt perfekt. Marker dagen for fødselsdag, dimissionsdag, året hvor I mødtes osv. Mulighederne er mange, men vi er sikre på, at modtageren af denne gave bliver glad!

Vi pakker gerne din ordre ind hvis den skal gives som gave. Vi leverer din ordre på kun 24-48 timer og tilbyder 14 dages returret fra den dag gaven gives eller ordren modtages. Vi guider og hjælper dig gerne gennem dit køb på kundeservice hvis du skulle have nogle spørgsmål! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 90,30kr. 104,30
Føj til ønskeliste
-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 125,30
Føj til ønskeliste