Big Bee Hoops

179,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen
Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Smukke og store hoops i guld med et flot og unikt mønster over det hele. De kan både bruges til hverdag, eller styles med et festligt outfit!

Materiale:14K guldbelagt rustfrit stål.

Størrelse: 3 cm

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Style

Flere detaljer
Vedligehold og FAQ

Andre købte også

WATERPROOF
Justerbar ring med hjertevedhæng

Heart Ring

149,00 kr.

Guldfarvet øreringediamantkantet ørestikkere

Blair Ørestikker

159,00 kr.

Et mix af vores forskellige charms og hoops fra Mix & Match-kollektionen.Et mix af vores forskellige charms og hoops fra Mix & Match-kollektionen.

Lærke Mix

653,00 kr.

-40%
ØreringelookØrering med kæde og klar sten

Stone Chain Piercing

83,00 kr.

WATERPROOF
store sølv hoopsStore guld hoops

Big Basic Hoops

199,00 kr.

helix med klare stenhelixsmykke med klare sten

Clear Stone Helix

129,00 kr.

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot