Beathe Ring

kr. 111,30

Justerbar ring med et lækkert banket look på overfladen. Den er super trendy, og nem at style med andre ringe.

Materiale: Rustfri stål

Størrelse: Justerbar fra str. 50-60.

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Størrelser

Stor banket ring med stjernemotiv i midten. Ringen er justerbar og kan tilpasses lige præcis den finger du ønsker at bære den på. Vores stor banket ring er produceret i rustfri stål hvilket betyder at den er i vores waterproof kategori. Altså i kategori med vandfaste smykker. Vandfaste smykker er mere holdbare overfor vand, fugt osv. Det er dog vigtigt altid at passe godt på sine smykker uanset om det er vandfaste smykker, guld smykker, sølv smykker eller andet. Så sikrer du dig en lang holdbarhed på dine smykker.

Find et stort udvalg af banket smykker, herunder vores cool stor banket ring. Vi har også andre varianter af banket ringe, banket øreringe, banket hoops og halskæde med banket vedhæng. Banket smykker er super trendy lige nu, og vi er vilde med det rå udtryk de giver. Banket smykker i vandfast er et must have!

Følg os på Instagram her og find inspiration! Vi poster dagligt nyheder, gode tilbud, styling inspiration og meget mere. På vores Instagram afholder vi også løbende giveaways med fede præmier, hvor du kan vinde fine smykker.

Se også vores mange andre smukke smykker lige her. Når du handler hos os får du lynhurtig levering på kun 24-48 timer! Vi synes nemlig ikke du skal gå og vente på dit nye smukke smykke. Vi tilbyder også click and collect fra vores lager i Aalborg. Her kan du afhente din ordre samme hverdag som du har bestilt og samtidig få fri fragt på smykker.

Vi sidder klar på kundeservice til at rådgive og hjælpe dig med dit næste smykkekøb. Vi ser frem til at pakke din ordre!

Du kunne også være interesseret i...

-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 97,30
Føj til ønskeliste
-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 97,30
Føj til ønskeliste
-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 97,30
Føj til ønskeliste