Beathe Ring

159,00 kr.

Der medfølger 1 smykkeæske. pr. ordre, yderligere skal tilkøbes.

Justerbar ring med et lækkert banket look på overfladen. Den er super trendy, og nem at style med andre ringe.

Materiale: 14K guldbelagt rustfrit stål

Størrelse: Justerbar fra str. 50-60.

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Størrelser

Flere detaljer

Stor banket ring med stjernemotiv i midten. Ringen er justerbar og kan tilpasses lige præcis den finger du ønsker at bære den på. Vores stor banket ring er produceret i rustfri stål hvilket betyder at den er i vores waterproof kategori. Altså i kategori med vandfaste smykker. Vandfaste smykker er mere holdbare overfor vand, fugt osv. Det er dog vigtigt altid at passe godt på sine smykker uanset om det er vandfaste smykker, guld smykker, sølv smykker eller andet. Så sikrer du dig en lang holdbarhed på dine smykker.

Find et stort udvalg af banket smykker, herunder vores cool stor banket ring. Vi har også andre varianter af banket ringe, banket øreringe, banket hoops og halskæde med banket vedhæng. Banket smykker er super trendy lige nu, og vi er vilde med det rå udtryk de giver. Banket smykker i vandfast er et must have!

Følg os på Instagram her og find inspiration! Vi poster dagligt nyheder, gode tilbud, styling inspiration og meget mere. På vores Instagram afholder vi også løbende giveaways med fede præmier, hvor du kan vinde fine smykker.

Se også vores mange andre smukke smykker lige her. Når du handler hos os får du lynhurtig levering på kun 24-48 timer! Vi synes nemlig ikke du skal gå og vente på dit nye smukke smykke. Vi tilbyder også click and collect fra vores lager i Aalborg. Her kan du afhente din ordre samme hverdag som du har bestilt og samtidig få fri fragt på smykker.

Vi sidder klar på kundeservice til at rådgive og hjælpe dig med dit næste smykkekøb. Vi ser frem til at pakke din ordre!

Vedligehold og FAQ

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot