Basic Hoops – 1,2 cm

kr. 129,00

De perfekte små basic hoops i størrelsen 1,2 cm. Kan nemt bruges i de forskellige huller i øret, og er meget lette at have på.

Størrelse: 1,2 cm.

Materiale:14K guldbelagt og hvidguldbelagt rustfrit stål.

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Style

Små basic hoops

Disse små basic hoops har en størrelse, hvor de kan sammensættes til alt og bruges som den perfekte stacking ørering. Den har også en størrelse, hvor du ikke behøver at tage dem ud fordi du er irriterende. Alt i alt er dette par hoops et must. Alle har brug for sine go to smykker. De findes i guldfarvet og sølvfarvet og har en størrelse på 1,2 cm. i diameter. Disse findes også i en lidt større udgave.

Er du også vild med mixsæt?

Vores ‘Garla Mix‘ er den perfekte sammensætning, hvis du spørger os. I dette sæt har du et basic smykke som bare er et must samtidig med at du har de lange øreringevedhæng som giver noget ekstra til sættet.

Garla Mix består er to forskellige hoops og øreringe. Den yderste hoops er vores ‘Basic Hoops – 1,2 cm.’

De inderste øreringe er dem der giver liv til sættet – det er vores ‘Garla Earrings‘. Der er en lille hoop som sættes i øret. Øreringen har mange små fine kæde vedhæng, der giver liv til smykket og pifter det hele op. Chain kæderne har små ovale dråbeformede vedhæng som igen går dem til noget ekstra og pifter smykket op og giver dem et fedt udtryk. Disse findes i guldfarvet.

 

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre smukke og elegante earrings ud, vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer dine vare på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb! Hos By Stine Winther får du altså billige, men moderigtige smykker, der hele tiden følger tidens tendenser.

Instagram: Se flere billeder af vores øreringe med vedhæng på instagram. Få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter. Her holder vi også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

 

Vi håber du bliver ligeså glad for disse Basic Hoops – 1,2 cm. som vi er. Vi ser frem til at pakke din ordre!

Du kunne også være interesseret i...

WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 169,00
Føj til ønskeliste