Bailey Ring

kr. 139,30

Smuk ring med mange zirkoner i justerbart materiale.

Materiale: 14K guldbelagt og hvidguldbelagt kobber + zirkoner

Størrelse: Justerbar fra størrelse 50-60.

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Finger ring med små sten

Vores Bailey Ring er udsmykket med de fineste små sten, der er kendetegnet for den klassiske elegante ring. Her har vi forsøgt at sælge et moderne bud på den klassiske fingerring, og de små sten er derfor forskudt og skaber en kæde effekt. Vores Bailey Ring er, ligesom mange af vores andre ringe, regulerbar og kan derfor passe alle, og dermed også bruges på forskellige fingre – perfekt hvis man er til det stackede look. Denne ring med små sten er den perfekte gave til en man holder af. Sammen med vores Shiny Hoops er man sikker på at ramme plet på gaven til kvinden i sit liv!

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre ringe, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores Bailey Ring på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne ring som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

-30%
Føj til ønskeliste
kr. 118,30
Føj til ønskeliste
-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 160,30
Føj til ønskeliste