Ava Rope Earrings

kr. 269,00

Smukke og festlige hoops med massere detaljer! Disse smukke snoede hoops med vedhæng er en af vores Bestsellers, og giver en flot volume på dit øre.

Materiale:14K guldbelagt og hvidguldbelagt rustfrit stål.

Længde på vedhæng: 2 cm og 6 cm

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Snoet hoops med vedhæng

Disse snoet hoops med vedhæng er et mix af forskelllige skønne vedhæng. Der er både kæde vedhæng, forskellig farvede perle vedhæng, cirkel vedhæng og perle vedhæng. Der er noget til enhver smag og det gør cirkel øreringene til noget helt unikt med de mange forskellige udtryk. De er alle forbundet på en twisted hoop, der gør det let at sætte ind i dine huller i ørerne. De farvede beaded vedhæng har en længde, der gør at de er perfekte alene. De giver meget personlighed alene i dette ene smykke. ‘Ava Rope Earrings’ kan både fåes til dig der elsker guld og sølv, da den kommer i guldfarvet og i sølvfarvet.

Vi anbefaler derfor at du kan sammensætte den med vores populære ‘Agnethe Bracelet‘ da denne komplementerer det de flotte cirkel vedhæng i øreringen.

 

Disse øreringe af en del af vores meget populære waterproof serie som I også har taget så godt i mod. Hele serien er mærket med “WATERPROOF” boble i toppen. Det betyder altså, at de er modstandsdygtige overfor vand og fugt. Vi anbefaler dog stadig, at du tager dine smykker af inden du går i bad eller skal sove. Det gør nemlig, at du undgår at slide på de vandfaste smykker. Det nedsætter også levetiden på water proof smykkerne.

 

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre smukke og elegante earrings ud, vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer dine vare på kun 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb! Hos By Stine Winther får du altså billige, men moderigtige smykker, der hele tiden følger tidens tendenser.

Instagram: Se flere billeder af vores øreringe med vedhæng på instagram. Få inspiration til dit helt personlige smykkelook. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter. Her holder vi også give-aways og deler gode tips og tricks. Følg os på instagram, så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer, tilbud og andet spændende.

 

Vi håber du bliver ligeså glad for disse Ava Rope Earrings som vi er. Vi ser frem til at pakke din ordre!

Du kunne også være interesseret i...

Føj til ønskeliste
kr. 269,00
Føj til ønskeliste
Føj til ønskeliste
Ikke på lager
kr. 349,00
Føj til ønskeliste
Føj til ønskeliste
Føj til ønskeliste
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
Føj til ønskeliste