Alisha Earrings

kr. 160,30

Smukke runde hoops med små farvede zirkoner.

Materiale:14K guldbelagt og hvidguldbelagt kobber + Zircon

Størrelse: 1,5 cm.

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Style

Farve

Guld m. blå sten, Guld m. grøn sten, Guld m. lilla sten, Guld m. rød sten, Sølv m. blå sten, Sølv

Hoops med farvede sten

Hop med på trenden om øreringe med farvede sten med disse creoler! Alisha Earrings er vores flotte chunky hoops med farvede sten. Disse øreringe fås i både guld og sølv farvet, og med fire forskelligfarvede zirkoner. Alisha kreolerne er et perfekt match med vores Ellana Earrings og Sophia Hoops.
Hvis du ikke kan få nok af hoops med farvede sten kan du tage et kig på vores store udvalg her. Har du en særlig præference indenfor farve, kan du bruge menuen til venstre til at se de øresmykker med farvede sten, du bedst kan lide.

 

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre øreringe ud! Vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer din ordre på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores hoops på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine øreringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med disse hoops som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

-30%
Føj til ønskeliste
Ikke på lager
kr. 111,30
Føj til ønskeliste
-30%
Føj til ønskeliste
kr. 139,30
Føj til ønskeliste