Alina Ring

kr. 118,30

Smuk og farverig ring med zirkoner.

Materiale: 14K guldbelagt kobber + zirkoner

Størrelse: Justerbar i størrelse 51-61.

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld m. grøn sten

Finger ring med grønne sten

Vores Alina Ring er udsmykket med de fineste grønne sten, og passer derfor så fint ind hos den farveglade kvinde. Ringen er regulerbar og man skal derfor ikke tænke på hvilken finger man ønsker at bruge den på! Derudover så er det altså også lidt nemmere for manden at købe den rigtige størrelse, når han er på udkig efter en gaveidé. Og det kunne denne ring med grønne sten nemlig være et godt bud på! Den er alsidig og simpel, men kan stadig fuldende et look helt perfekt! Vi ville style dem med vores Avlan øreringe, for at virkelig gøre brug af smykkerne med farvede sten.

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg ud af andre ringe, vi har noget til enhver smag til gode priser! Vi leverer din vare på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores Alina ring på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine ringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med denne ring som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Du kunne også være interesseret i...

-30%
Føj til ønskeliste
Ikke på lager
kr. 139,30
Føj til ønskeliste
-30%
Føj til ønskeliste
kr. 118,30
Føj til ønskeliste
-30%
WATERPROOF
Føj til ønskeliste
kr. 139,30
Føj til ønskeliste