Ali Earrings

95,00 kr.

Tilføj til ønskeskyen

Hvis man søger en mindre model end vores Alisha Earrings, så kan man få vores fine Ali Earrings, som er en mindre størrelse hoop med smukke farverige zirkoner.

Materiale: Guldbelagt sterling sølv

Størrelse: 1,2 mm i diameter

Specifikationer

Yderligere information

Farve

Guld, Guld m. blå sten, Guld m. grøn sten, Guld m. lilla sten

Style

Flere detaljer

Chunky hoops med sten

Hop med på trenden om øreringe med farvede sten med disse creoler! Ali Earrings er vores flotte chunky hoops med sten. Disse øreringe er lavet i guldbelagt sterling sølv, og er besat med farvede zirkoner. Ali kreolerne er en lidt smallere udgave af vores Alisha Earrings, så hvis du er til endnu mere chunky stil (og har du flere huller i ørerne), er disse øreringe oplagt at style med hinanden.
Vi er vilde med disse øreringe, der med sine farvede sten og chunky stil skaber det perfekte match mellem rå og fin!

Hvis du ikke kan få nok af hoops med farvede sten kan du tage et kig på vores store udvalg her. Har du en særlig præference indenfor farve, kan du bruge menuen til venstre til at se de øresmykker med farvede sten, du bedst kan lide.

 

Smykkeinspiration

Tjek også vores udvalg af andre øreringe ud! Vi har noget til enhver smag og til gode priser! Vi leverer din ordre på 24-48 timer og har 14 dages returret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 15% rabat på dit første køb!

Instagram: Se flere billeder af vores hoops på instagram. På vores Instagram kan du finde en masse fine billeder af vores produkter, herunder også vores fine øreringe. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Følg os på instagram så du ikke går glip af nyheder, konkurrencer og andet spændende.

Vi håber du bliver lige så vild med disse hoops som vi er! Vi glæder os til at pakke din ordre.

Vedligehold og FAQ

Andre købte også

Mød vores glade kunder

Jeg fik snake halskæden i gave til min konfirmation. Jeg har nu brugt den hver eneste dag siden, som er to måneder, uden man kan se nogle tegn på slid. Jeg ville helt klart blive ved med at handle der, på grund af de pæne smykker, men ikke mindst også de meget billige priser.
- Liva pedersen
Fra Trustpilot
Har købt smykker flere gange ved by Stine Winther, hver gang har jeg været fuld tilfreds. Hurtig levering, flotte smykker også til billige priser. Kan kun give min bedste anbefaling, og handler helt sikkert der igen
- Susanne bangblichfeldt
Fra Trustpilot
Rigtig fin online virksomhed. Bestilte nogle smykker til min kæreste igår og allerede under 24 timer efter har jeg dem. De er så fine og til den pris er det intet at sætte en finger på. Tak for handlen
- Jacob Friis
Fra Trustpilot
Jeg modtog ret hurtigt min pakke. Men ak, kun halvdelen af sættet var i æsken. Jeg skrev til firmaet - de sendte fluks resten. Næste dag kunne jeg hente pakke med resten. Kan kun anbefale By Stine Winther på det varmeste…PS: og øreringene er megasøde!
- Jane Kisbye
Fra Trustpilot
Super god service! Kunne afhente min pakke hurtigt, smykkerne er i god kvalitet og deres kundeservice er lynhurtige og super flinke! Bestemt et sted jeg handler igen :)
- Sofie Nielsen
Fra Trustpilot