Adventskalender

kr. 489,30

Adventskalenderen 2022. Indeholder 4 pakker, 1 til hver søndag i advent.

Begrænset antal.
OBS: Gaverne kan ikke byttes eller returneres, hver for sig.

Materiale: 18k guldbelagt sterling sølv eller sterling sølv

Ved køb af smykke medfølger der 1 gratis smykkeæske pr. ordre. Ønskes der yderligere smykkeæsker, kan disse tilkøbes på kurvsiden.

Fri fragt ved køb over 399 kr
24-48 timers levering
Køb nu, betal senere med

Farve

Guld, Sølv

Adventskalender smykker

Hos By Stine Winther er vi glade for at vi igen i år kan tilbyde vores populære adventskalender med smykker. Gå en magisk december i møde med vores populære adventskalender smykker. Adventskalenderen indeholder 4 pakker, så du kan åbne én pakke hver søndag i advent. Smykkerne leveres i en smykkeæske samt en satin pose, så du kan opbevare dine nye fine smykker korrekt.

Stilfulde adventskalender smykker

Hvis du allerede i forvejen er vild med smykker fra By Stine Winther tror vi du vil elske vores fine adventskalender med stilfulde og smukke smykker. Alle smykkerne er nøje udvalg til adventskalenderen. Det er vigtigt for os, at smykkerne repræsenterer stilen hos By Stine Winther, men at smykkerne samtidig er nogle der passer ind i enhver smykkesamling.

Adventskalender i guld og adventskalender i sølv

Vores adventskalender smykker findes i 2 farver. Den findes i en sølvbelagt og en guldbelagt. Vi har et meget begrænset antal af den populære adventskalender. Så du skal være hurtig hvis du ønsker at din smykke adventskalender 2022 skal være fra By Stine Winther.

OBS: Smykkerne i adventskalenderen kan ikke returneres eller byttes.

Vil du se mere til vores smykker? Så hop ind på vores Instagram her. Her finder du inspirationsbilleder, produktbilleder og meget mere. Her kan du også få et indblik i de smykker vi sælger, og danne dig et indtryk af hvad du kan forvente af vores smykkeadventskalender 2022.