Guld eller sølv?

23. januar 2024

Find din undertone, med disse tre tips

Det kan være svært at vurdere, om guld eller sølv er det, der passer bedst til ens hudtone. Vi har opstillet et par tips, som kan hjælpe dig med at finde din undertone.

1. Tjek farven på dine blodåre

Kig på blodårerne på underarmene. Er dine blodåre grønlige i farven, er du varm i din undertone. Er de derimod blålige eller måske en smule lilla i farven, har du en kold undertone.

Synes du at det er svært at definere den præcise farve, er du sandsynligvis neutral i undertonen.

2. Test med et neutralt outfit 

Du kan prøve at teste din hudtone ved hjælp af et neutralt outfit. Hvid og sort går ofte godt sammen med koldere undertoner, hvor brune og off-white nuancer ofte går rigtig godt i spænd med de varme undertoner.

Prøv dig frem med lidt forskellige outfits og se, hvad du synes passer bedst til dig. Hvad giver din hud lidt ekstra glød?

3. Gør brug af dine egne smykker 

Test ved hjælp af dine egne smykker. Har du allerede lidt i guld og sølv, så prøv at tage dem på skiftevis og se, hvad der komplementerer din hud bedst. Synes du, at sølv får dig til at lyse lidt ekstra op, kan det være. at du har en kold undertone. Synes du derimod, at smykkerne i guld giver dig ekstra glød, er du højst sandsynligt varm i undertonen.

Er du meget i tvivl, så kan det være, at du har neutrale undertoner, og at du derfor kan bære både guld og sølv.

Vigtigst af alt

Du skal gå med de smykker, du synes er flottest, og dem du synes passer bedst til dig! Hos By Stine Winther er vi også helt vilde med at mixe guld og sølv på tværs af hinanden. Det giver et unikt look og viser, at du ikke er bange for at skille dig ud. Prøv dig frem med at kombinere guld øreringe med sølv ringe. Du kan også lave et statement look ved at stacke halskæder i både guld og sølv sammen.

Den kolde undertone: 

Hvis du har en kold undertone, vil smykker i hvidguld, platin og sølv passe bedst til dig

Den varme undertone:

Hvis du har en varm undertone, vil smykker i roseguld, bronze og guld passe bedst til dig

Den neutrale undertone:

Hvis du har en neutral undertone, så passer smykker i både guld og sølv til dig