Tjen penge på din Instagram eller blog! 💰

Har du en flot instagram, blog eller hjemmeside, der omhandler mode, fashion eller lign.? Eller synes du bare vores produkter er super fine og vil anbefale dem til dine følgere? Så har du faktisk mulighed for at tjene penge på din Instagram eller blog, ved at sende besøgende til vores webshop! 

Du tjener penge ved at have bannere eller tekstlinks på din Instagram, blog eller hjemmeside. Når en interesseret bruger klikker på et affiliate link på din side eller på dit opslag og efterfølgende handler hos os, så tjener du penge!

Du tjener faktisk HELE 18% i provision for hver salg du skaffer os!
Er der derfor en kunde der handler for 1000,- tjener du 180kr med det samme! Det kan hurtigt blive til mange penge.

Vi har allerede influencers som benytter sig af dette, som opnår skyhøje indtjeninger! 

 

Det er nemt og helt gratis at komme i gang. Klik blot på linket nedenfor og opret dig som affiliate partner hos Partner-ads, så kan indtjeningen begynde. 

https://www.partner-ads.com/dk/addpartner.php 

Intro for affiliates: 

https://www.partner-ads.com/dk/partnerintro.php 

Sådan fungerer Partner-ads: 

https://www.partner-ads.com/dk/saadan-fungerer-det.php 

TIPS

Har du svært ved at finde gode ideer til hvordan du kan vise vores produkter frem? Så er vi altid klar til at hjælpe dig. Send os en mail eller kontakt os via instagram, og så er vi klar til at hjælpe. Desuden får du et par tips her:

Storyline

Lav en storyline på instagram med produkter du godt kan lide lige nu, din ønskeliste til jul/fødselsdag, inspiration til søde sommerkjoler eller lign.

Blogindlæg

Skriv et blogindlæg om vores brand, vores webshop eller vores produkter. Fokuser evt på én produkttype, og vis dine favorit smykker frem.

OBS: Som influencer skal du tydeliggøre at der er tale om reklame. Ifølge markedsføringslovens §6, stk. 4, skal den erhvervsdrivende klart oplyse den kommercielle hensigt med enhver form for handelspraksis, herunder reklame. Dette gælder alle sociale medier. Starten af din tekst skal markeres tydeligt med enten ‘Reklame’ eller ‘Annonce’.