Populære smykker

Her på siden finder du By Stine Winthers mest populære smykker lige nu. Vi har lavet en overskuelig oversigt til dig, så du kan se, hvad der trender mest i øjeblikket af øreringe, fingerringe og halskæder. Gå på udkig på siden og lad dig inspirere!

Populære øreringe

Her ser du vores mest populære øreringe. Du finder både hoops, øreringe med vedhæng, simple øreringe m.m. Fælles for dem alle er, at de afspejler smykkemoden og derfor er de mest populære øreringe hos By Stine Winther netop nu.

Vi elsker at mikse og matche vores øreringe for at skabe et unikt og personligt look, og vi synes ikke, man kan få for mange øreringe. Vær ikke bange for at mikse forskellige materialer, størrelser og former – der er ingen regler, så der er rig mulighed for at lade din personlige stil komme til udtryk. Det skaber et fedt iøjnefaldende stacket look med mange øreringe på én gang, og det pifter hurtigt din frisure eller dit outfit op!

Populære fingerringe

Vi kan ikke få nok af fingerringe! Ud af vores mest populære smykker ligger de fleste af vores fingerringe meget højt! Her finder du primært chunky ringe, som er meget moderne lige nu, men du finder også mere spinkle ringe, der giver et feminint og elegant look. Prøv med flere ringe på samme finger for et personligt og stacket look, der giver et twist til dit outfit.

Vores LU ring er en populær bølgeformet ring, som har et simpelt udtryk, der passer til det meste og til de fleste. Se også vores Mocca ring, som er en smuk ujævn ring med et anderledes udtryk, der uden tvivl vil blive bemærket. Begge ringe fås både i sølv og guldbelagt, så det er helt op til dig at vælge, hvad der passer dig bedst!

Populære halskæder

Halskæder er perfekte til det simple outfit som eksempelvis den helt basic hvide tee og jeans. Pift et simpelt outfit op ved at stacke et par fede halskæder sammen – gerne halskæder med forskellige udtryk og materialer, så du får et super fedt, personligt og interessant look. 

Her ser du vores mest populære halskæder. Vi har blandt andet personlige halskæder som vores initial necklace, der er en bogstavhalskæde, hvor du kan vælge dit forbogstav, eller måske vælge et bogstav på en person, der står dit hjerte nær. Vores Birth Year Panzer Necklace er også den perfekte personlige halskæde med et vedhæng, der repræsenterer det år, du blev født. Halskæder er en stor del af vores mest populære smykker, og det er også en oplagt gaveidé til en, du holder af – eller måske som en forkælelse til dig selv.

Gavekort

Et gavekort til bystinewinther.dk kan bruges på alle produkter på webshoppen.
Køb det her

Vil du have endnu mere inspiration til, hvad der trender lige nu?

Hvis du er blevet nysgerrig efter endnu mere inspiration til, hvad der trender lige nu, er der masser af inspiration at hente på vores Facebook og Instagram. Her poster vi dagligt forslag til, hvordan du kan style vores smukke smykker, og du bliver også opdateret på vores nye kollektioner, udsalg og ikke mindst vores super lækre konkurrencer. Skriv dig også gerne op til vores nyhedsbrev for at få besked om nyheder, tilbud osv. som én af de første. Når du tilmelder dig, får du som en lille bonus 15 % rabat på dit første køb.

Har du spørgsmål til vores produkter, eller er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Så kan du kontakte os mandag-fredag på tlf. 92 90 78 81 eller mail kontakt@bystinewinther.dk – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Køb populære smykker hos By Stine Winther

Hos By Stine Winther er det altid vigtigt for os at have en finger på pulsen, i forhold til hvad der rører sig inden for smykkemoden. Derfor kan du altid være sikker på, at vi har håndplukket vores store udvalg af populære smykker som halskæder, fingerringe, øreringe osv., så de passer til trenden netop nu.

Hos By Stine Winther er det vigtigt for os, at vores smykker er af høj kvalitet, uden de skal koste en formue. Vores smykkeudvalg er derfor alle i vores lækre affordable luxury-kvalitet, hvor du får utrolig høj kvalitet for pengene. Hvem kan ikke lide det?

Som en ekstra service tilbyder vi også fri fragt, når du handler for over 399 kr. Du skal ikke vente længe på dine smykker, for vi leverer din ordre indenfor 1-2 hverdage. Hvis du er i nærheden af Aalborg, kan du også afhente din ordre på vores lager på Løven 19, 1. sal, 9200 Aalborg SV – så slipper du for fragtomkostningerne uanset ordrens størrelse.

Læs mere