Persondatapolitik

Her på siden kan du finde en detaljeret beskrivelse af hvordan vi behandler og indsamler oplysninger om dig (persondata). Vores persondatapolitik omfatter de oplysninger vi indsamler om dig gennem www.bystinewinther.dk og annoncer samt de oplysninger du selv giver os f.ek.s ved ordre eller tilmelding til nyhedsbrev.

Har du spørgsmål til persondatapolitikken eller de oplysninger som By Stine Winther er dataansvarlige for, er du velkommen til at kontakte os.

Hvordan håndterer  vi personoplysninger hos By Stine Winther?

Når du besøger bystinewinther.dk og/eller placerer en ordre indsamler vi en række oplysninger om dig. Vi indsamler oplysninger om din IP-adresse, din enhed, browsertype og styresystem. Når du placerer en ordre videregiver du oplysningerne: navn, adresse, mail, telefonnummer, betalingsoplysninger og ordreoplysninger i vores system, sådan at vi kan behandle din ordre. Når vi indsamler dine personoplysninger via cookies eller via check-out beder vi dig bekræfte, således du er informeret og bekræfter den gældende persondatapolitik. 

Vi gemmer dine ordre-oplysninger for at se hvilke produkter du har udvist interesse for, hvornår du har handlet og om vi har tidligere handelshistorie på dig. Dette gør vi også for at kunne leve op til gældende lovgivning om regnskab.

Formålet med at indsamle cookies og informationer når du besøger vores website er, at vi kan forbedre din oplevelse som besøgende på www.bystinewinther.dk. Vi bruger blandt andet også oplysningerne til vores retargeting annoncer, for at kunne tilbyde dig målrettet og relevante tilbud.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev så indsamler vi data som e-mail, navn, telefonnummer, klikrate, IP-adresse og åbningsrate. Det gør vi for at kunne optimere og levere relevante nyhedsbreve, samt at internt kunne analysere dataen for hvordan vores nyhedsbreve performer. Tilmelding til nyhedsbrev har typisk en fordel i form af en velkomstrabat, men er udelukke frivillig og kan til enhver tid afmeldes.

Hvem modtager dine oplysninger?

www.bystinewinther.dk videregiver oplysninger til tredjeparter indenfor EU, herunder: GLS, Shipmondo, Quickpay, Partner-ads, InMobile og ViaBill. Derudover deler vi også dine oplysninger til tredjeparter udenfor EU, herunder b.landt andet Facebook, Google, Klaviyo, Zendeks, WordPress. Når du handler hos www.bystinewinther.dk er vi nødt til at dele oplysninger med samarbejdspartnere, for at kunne håndtere og fuldføre en ordre samt lave målrettet annoncer.

GLS og Shipmondo: Benyttes til håndtering og forsendelse af din ordre, hvorved vi er nødt til at videregive informationer som navn, adresse, mail og telefonnummer.

Quickpay: betalingsgateway vi benytter til håndtering af betalinger på www.bystinewinther.dk. Det er nødvendigt at videregive visse persondata for udelukkende at kunne tage imod og administrere betalinger og refunderinger.

ViaBill: långiver vi tilbyder til håndtering af betalinger på www.bystinewinther.dk. Det er nødvendigt at videregive visse persondata for udelukkende at kunne tage imod og administrere betalinger og refunderinger. Der understreges at By Stine Winther ApS ikke er långiver i forbindelse med en ViaBill transaktion, og alle spørgsmål angående en betaling gennem ViaBill bør rettes med dem som långiver.

Partner-ads og makeinfluence: Affiliate platforme som tracker selv gennem links. Her videregiver vi ordrenummer og ordrebeløb, så kommission kan beregnes til vores affiliate partnere.

Zendesk: Chat-system vi benytter til at hjælpe besøgende på hjemmesiden. De data vi samler og deler kan være navn, email og IP-adresse.

Klaviyo: Platform for e-mail marketing hvorfra vi sender nyhedsbreve ud. Her indsamler vi informationer om dig til at kunne målrette nyhedsbreve samt intern analysere data til forbedring af nyhedsbreve. Vi samler oplysninger som f.eks. navn, e-mail, fødselsdato, IP-adresse, klikrate, ordrehistorik og device.

Inmobile: Platform for sms-marketing. Dine oplysninger videregives hertil for målrettet SMS marketing, herunder dit telefonnummer.

Besøgendes rettigheder

Du har ret til at blive informeret om hvilke persondataoplysninger vi har om dig. Ønsker du at få disse informationer udleveret, kontakt os da på kontakt@bystinewinther.dk. Herefter skal du bekræfte din identitet for os, førend vi kan give dig dine oplysninger. Såfremt nogle af informationerne er forkerte har du ret til at få opdateret oplysningerne. Har vi ikke længere retsgrundlag for at opbevare nogle / alle dine persondata, kan der være tilfælde hvor du har ret til at få helt eller delvist slette oplysninger om dig. Ønsker du at tilbagekalde samtykke af persondata, kontakt os da pr. mail. Du har ret til at klage over behandling af dine persondata til datatilsynes eller gennem os via mail.

Dine persondata i forbindelse med tilmelding til f.eks. nyhedsbrev slettes ikke, medmindre du beder os om det og vi ikke har et legitimt grundlag for at gemme disse. Dine persondata i forbindelse med et køb hos www.bystinewinther.dk gemmes som udgangspunk i 5 år

By Stine Winther ApS er ansvarlige for indsamling af persondata. Har du spørgsmål kontakt os venligst på kontakt@bystinewinther.dk