Om os

Generelt

Stiftet af Stine Winther Østergaard

Bystinewinther.dk er en webshop, som sælger smykker og accessories til piger/kvinder. Vi ønsker at tilbyde et stort udvalg af smykker og accessories. Både for de som ønsker at følge tidens trends, men også for dem, som ønsker at skille sig ud.

Historie

Historien om By Stine Winther startede tilbage i 2016 på Instagram. Vores første produkt var hjemmelavet smykker, scrunchies og hårbånd. Herefter opstod ideen om at producere tøj til kvinder, og ideen blev taget godt imod! Salget af vores toppe gik over alt forventning, og virksomheden By Stine Winther blev derfor stiftet. I sommeren 2017 fik vi vores egen hjemmeside. Herefter tog det så meget fart, at vi måtte få produceret vores styles på systuer i Danmark, for at kunne følge med efterspørgslen. Vi ønskede at udvide vores hjemmeside med endnu flere produkter – og begyndte derfor at importere smykker og accessories hjem. Efterfølgende er vores smykker blevet super populære og i 2021 besluttede vi at gå 100% ind i at sælge smykker og accessories i alle stilarter.

Vi ønsker

Vi udvider konstant med nye varer og styles, så vores kunder altid kan være på forkant med de nyeste trends. Det er vigtigt for os, at vi tilbyder nogle priser, som alle har råd til at betale – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores kunder er vores bedste ambassadører, og vi gør derfor alt hvad vi kan, for at lytte på jer. Hvad end du har et spørgsmål, ris/ros eller brug for vejledning til dit køb, så står vi altid klar på mail og telefon.

Team

Stine

Stine er indehaver og stifter af webshoppen. Udover at have overblikket over, hvad der skal nås og gøres, bruger hun sine kreative evner til at designe smukke smykker til vores kunder. Hun har fingeren på pulsen, når det kommer til smykketrends og motiverer alle ansatte med sit gode humør.

Camille

Camille er vores lagerleder med det store overblik. Hun sørger for, at vi altid har jeres favorit-styles på lager og at alle ordrer kommer afsted til tiden. Derudover har hun ansvaret for indkøb og er kontorets helt store humørspreder.

Marie

Marie finder du bag skærmen, hvor hun holder styr på vores marketing og e-commerce. Hun sørger for, at vores kunder får lækre tilbudsmails i indbakken og laver aftaler med vores skønne ambassadører.

Anne-Sofie

Anne-Sofie er vores kreative Content Creator. Hun har øje for detaljen og er en ørn til at lave lækre billeder klar af vores smykker. Hun varetager vores sociale medier og sikrer, at vores visuelle materiale altid står knivskarpt.

Julie

Julie er hende, du får fat i når du ringer til vores kundeservice. Hun sidder altid klar til at hjælpe dig med hvad du har brug for. Det er også hende, der svarer dig på vores live chat og håndterer din returnering.

Line

Line er vores skarpe økonomiassistent og talknuser. Hun har overblikket over økonomien i virksomheden og sikrer, at selv de mindste detaljer er i orden - og så sørger hun selvfølgelig for, at der altid er råd til kontorsnacks.

Nynne

Nynne er vores lagermedarbejder, som sørger for, at vores pakker kommer afsted med rekordfart. Hun pakker alle ordrer med kærlighed og sørger for, at alle vores kunder får det, de har bestilt.

Emma

Emma er vores skønne deltids lagermedarbejder. Hun har sans for detaljen og sørger for, at alle smykker bliver pakket pænt og kommer ordentligt afsted til kunderne.
Agnethe, Marketing Koordinator - bystinewinther.dk

Agnethe (Barsel)

Agnethe er vores Marketing Koordinator og hende der bevarer overblikket over disse aktiviteter. Har du brug for hjælp i vores kundeservice er det også Agnethe, du får fat i. Agnethe sidder også med vores tekniske del og laver opdateringer på hjemmesiden, nyhedsbreve, m.m.

Vil du vide mere? Se vores branding video lige her