Generelt:

Stiftet af Stine Winther Østergaard

Bystinewinther.dk er en webshop, som sælger tøj, accessories og smykker til piger/kvinder. Vi ønsker at tilbyde et stort udvalg af smykker, tøj og accessories. Både for de som ønsker at følge tidens trends, men også for dem, som ønsker at skille sig ud.

Historie:

Historien om By Stine Winther startede tilbage i 2016 på Instagram. Vores første produkt var hjemmelavet smykker, scrunchies og hårbånd. Herefter opstod ideen om at producere tøj til kvinder, og ideen blev taget godt imod! Salget af vores toppe gik over alt forventning, og virksomheden By Stine Winther blev derfor stiftet. I sommeren 2017 fik vi vores egen hjemmeside. Herefter tog det så meget fart, at vi måtte få produceret vores styles på systuer i Danmark, for at kunne følge med efterspørgslen. Vi ønskede at udvide vores hjemmeside med endnu flere produkter – og begyndte derfor at importere smykker og accessories hjem.

Vi ønsker:

Vi udvider konstant med nye varer og styles, så vores kunder altid kan være på forkant med de nyeste trends. Det er vigtigt for os, at vi tilbyder nogle priser, som alle har råd til at betale – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores kunder er vores bedste ambassadører, og vi gør derfor alt hvad vi kan, for at lytte på jer. Hvad end du har et spørgsmål, ris/ros eller brug for vejledning til dit køb, så står vi altid klar på mail og telefon.

Vil du vide mere? Se vores branding video lige her