Generelt:

Stiftet af Stine Winther Østergaard

Bystinewinther.dk er en webshop, som sælger smykker og accessories til piger/kvinder. Vi ønsker at tilbyde et stort udvalg af smykker og accessories. Både for de som ønsker at følge tidens trends, men også for dem, som ønsker at skille sig ud.

Historie:

Historien om By Stine Winther startede tilbage i 2016 på Instagram. Vores første produkt var hjemmelavet smykker, scrunchies og hårbånd. Herefter opstod ideen om at producere tøj til kvinder, og ideen blev taget godt imod! Salget af vores toppe gik over alt forventning, og virksomheden By Stine Winther blev derfor stiftet. I sommeren 2017 fik vi vores egen hjemmeside. Herefter tog det så meget fart, at vi måtte få produceret vores styles på systuer i Danmark, for at kunne følge med efterspørgslen. Vi ønskede at udvide vores hjemmeside med endnu flere produkter – og begyndte derfor at importere smykker og accessories hjem. Efterfølgende er vores smykker blevet super populære og i 2021 besluttede vi at gå 100% ind i at sælge smykker og accessories i alle stilarter.

Vi ønsker:

Vi udvider konstant med nye varer og styles, så vores kunder altid kan være på forkant med de nyeste trends. Det er vigtigt for os, at vi tilbyder nogle priser, som alle har råd til at betale – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores kunder er vores bedste ambassadører, og vi gør derfor alt hvad vi kan, for at lytte på jer. Hvad end du har et spørgsmål, ris/ros eller brug for vejledning til dit køb, så står vi altid klar på mail og telefon.

Stine Winther - smykkedesigner
Stine Winther Østergaard - Bystinewinther.dk

Stine // 

Stine er indehaver og stifter af webshoppen. Udover at have overblikket over, hvad der skal nås og gøres, er det også hende, der står for alt indkøb og holder nøje øje med nye trends. Stine står også bag kameraet og sørger for at få det helt rigtige billede i kassen til Instagram.

Camille, lageransvarlig - Bystinewinther.dk

Camille // 

Camille er vores lageransvarlig. Hun sørger for at sende jeres pakker ud til tiden samt at holde orden på lageret. Hun har et godt overblik over vores varer, og kan navnene på hver og én style.

Agnethe, Marketing Koordinator - bystinewinther.dk

Agnethe // 

Agnethe er vores Marketing Koordinator og hende der bevarer overblikket over disse aktiviteter. Har du brug for hjælp i vores kundeservice er det også Agnethe, du får fat i. Agnethe sidder også med vores tekniske del og laver opdateringer på hjemmesiden, nyhedsbreve, m.m. 

Vibe //

Vibe er vores fantastiske ‘blæksprutte’ her på kontoret. Hun samler op på løse ender, og giver en hånd med hvor end der er brug for det. Vibe er også ofte at finde på vores billeder på Instagram.

Kreativ ansvarlig hos By Stine Winther

Camilla // 

Camilla er vores kreative ansvarlige som har øje for detaljen og er en ørn til at lave lækre billeder klar af vores smykker. Hun står også for at producere content til vores sociale medier og vores annoncemateriale.

Vil du vide mere? Se vores branding video lige her

@bystinewinther