Levering

(Leveringen kan variere ved bestillingsvarer, og der vil typisk gå yderligere 3-5 dage)

Din ordre leveres indenfor 1-2 hverdage. Der tages forbehold for forsinkelser hos leveringsfirmaet, og vi tager intet ansvar for bortkomne varer eller forsinkelser i forbindelse med leveringen.

Vi bestræber os altid på at sende ordre hver dag, men bemærk venligst, at der i perioder med ferie og ekstra travlhed kan være længere leveringstid.

Rådgivning og tilpasning af bestillingsvarer

Vi står altid klar på mail eller tlf. hvis du ønsker rådgivning ift. størrelse, stoftype og farve. Når du ønsker rådgivning til hjælp af størrelse, er det vigtigt at dine mål er korrekte. Vi tager intet ansvar for, om produktet er passende eller for din endelige beslutning af varekøb.

Køber du en bestillingsvarer, som du ønsker tilpasset i længde eller syet ind, hjælper vi gerne med dette. Produktet kan afleveres på vores adresse eller sendes retur. Køber betaler selv for returportoen. Varerne kan sendes eller afleveres til adressen:

Stine Winther

Sjællandsgade 38, 1.tv

9000 Aalborg

Ønsker du tilpasning bedes du kontakte os først pr. mail eller sms. Vær opmærksom på, at der kan gå op til en uge fra produktet er modtaget til din varer er rettet til.

Retur og bytte

Ønsker du at returnere/bytte en varer skal returneringen sendes til

Stine Winther

Sjællandsgade 38 1.tv

9000 Aalborg

Pakken SKAL sendes til adressen. Sendes pakken til en pakkeshop vil den ikke blive afhentet.

Pak varen forsvarligt ind i dens originale emballage. Returlabel står du selv for at købe, og du har ansvaret for pakken indtil den når frem til os.

Vedlæg venligst returneringssedlen, som kan downloades her. Alle* produkter har 14 dages fortrydelsesret. Husk at gemme kvitteringen, når du har sendt vareren retur.

*OBS: Ved køb af kjole efter egne mål eller specialfremstillet tøj bortfalder 14 dages returret.

Vi forbeholder os retten til at afvise din returret, hvis varen har været taget i brug, har været vasket mm.

Hvis pengene ønskes retur, kan du forvente op til 7 hverdage, før pengene går ind på din konto igen.

DOWNLOAD RETURSEDDEL HER

Reklamationsret

Ved reklamation, udebleven vare eller fejl og mangler, bedes du venligst kontakte os hurtigst muligt på mail eller sms.

Reklamationsretten bortfalder hvis fejlen eller manglen er opstået grundet fejlagtigt brug, og det er desuden en forudsætning at manglen var til stede da du modtog din vare.

Hvis varen returneres i forbindelse med reklamation eller anden fejl betales fragten af os. Dog kræves det, at pakken sendes med fragtfirmaet DAO hvor pakken er forsikret. Beløbet vil være 33DKK og må ikke overstiges.