Levering

Din ordre leveres indenfor 1-2 hverdage. Der tages forbehold for forsinkelser hos leveringsfirmaet, og vi tager intet ansvar for bortkomne varer eller forsinkelser i forbindelse med leveringen.

Vi bestræber os altid på at sende ordre hver dag, men bemærk venligst, at der i perioder med ferie og ekstra travlhed kan være længere leveringstid.

Rådgivning og tilpasning af bestillingsvarer

Vi står altid klar på mail eller tlf. hvis du ønsker rådgivning ift. størrelse, stoftype og farve. Når du ønsker rådgivning til hjælp af størrelse, er det vigtigt at dine mål er korrekte. Vi tager intet ansvar for, om produktet er passende eller for din endelige beslutning af varekøb.

Retur og bytte

Hos By Stine Winther ønsker vi at skabe en god shoppingoplevelse, og vi tilbyder derfor altid* 14 dages returret, samt en nem returordning. Du skal blot følge guiden nedenfor, så vil vi tage godt imod din returpakke 🖤

Sådan returnerer du din ordre

  • Pak varen/varerne forsvarligt ind i dens originale emballage.
  • Udfyld den returseddel, du modtog sammen med din ordre, og læg den i pakken. Hvis du har mistet din returseddel kan du også downloade en ny i bunden af dette afsnit – husk at skrive dit ordrenummer på.
  • Gå ind på https://return.shipmondo.com/bystinewinther og udfyld dine informationer. Når du trykker “fortsæt”, vil du blive sendt videre til kvitteringen, hvor du vil få oplyst et nummer, du skal skrive på pakken – husk at fjerne den gamle label.
    (Du vil blive opkrævet et gebyr på 39kr for retur)
  • Aflever pakken i den nærmeste pakkeshop

Såfremt du ikke ønsker at benytte vores returportal, skal du selv sørge for at købe en pakkelabel – husk blot at pakken skal være med omdeling, så den bliver leveret til adressen:

By Stine Winther

Østre Alle 102

9000 Aalborg

Pakken SKAL sendes til adressen. Sendes pakken til en pakkeshop vil den ikke blive afhentet.

Hvis pengene ønskes retur, kan du forvente op til 14 hverdage, før pengene går ind på din konto igen.

Bytteservice

Ønsker du at bytte din bestilling til en anden størrelse eller farve, skal det angives i skemaet på retursedlen. Så sørger vi for at sende den afsted til dig, så snart vi har modtaget din returpakke. *Al ombytning af varer afhænger af lagerstatus

Det med småt

  • Ved køb af kjole efter egne mål eller specialfremstillet tøj bortfalder 14 dages returret.
  • Vi forbeholder os retten til at afvise din returret, hvis varen har været taget i brug, har været vasket mm.
  • Du har ansvaret for din returpakke, indtil vi har den. Ankommer pakken ikke til os, eller sker der noget uventet undervejs, må du selv tage kontakt til det fragtfirma, du har benyttet.
  • Al ombytning af varer afhænger af lagerstatus.

DOWNLOAD RETURSEDDEL HER

Reklamationsret

Ved reklamation, udebleven vare eller fejl og mangler, bedes du venligst kontakte os hurtigst muligt på mail eller sms.

Reklamationsretten bortfalder hvis fejlen eller manglen er opstået grundet fejlagtigt brug, og det er desuden en forudsætning at manglen var til stede da du modtog din vare.

Hvis varen returneres i forbindelse med reklamation eller anden fejl betales fragten af os. Dog kræves det, at pakken sendes med fragtfirmaet DAO hvor pakken er forsikret. Beløbet vil være 33DKK og må ikke overstiges.

Betaling med ViaBill

Ved betaling med ViaBill gælder følgende handelsbetingelser:

ViaBill handelsbetingelser