Vores personlige julegaver

10. november 2021

Julegaven til hende

En personlig julegave med et smykke er et minde, der kan findes frem og bruges hver dag. Hende, du har kær, fortjener altid at have de dejligste minder tæt ved hjertet. Et diskret tegn på et årstal, hun har særlige minder fra, kan give en indre varme bare ved at kaste et blik på smykket.

[ux_products columns="5" ids="101420,75706,84801,138814,138818"]

Vis din kærlighed med en personlig julegave til hende, du holder af

Julen er en tid, hvor man viser hinanden kærlighed. Og hvordan kunne man fejre det bedre end med en sød, personlig gave? Vores personlige smykker kan bruges til din kæreste, men bestemt også til din søster, veninde, mor eller en anden kvinde, der betyder noget særligt for dig. Hende, du deler de gode minder med, vil sætte pris på den søde tanke om, at hun betyder noget særligt lige netop for dig. Vi har samlet et udvalg af vores smykker, der er skabt til den personlige gave til hende.

Initial Necklace

Vores populære Initial Necklace findes med vedhæng i de fleste bogstaver og findes både som guld- og sølvfarvede halskæder. Bogstavkæden symboliserer kærlighed og det bånd, I har sammen – og hvilken bedre tid at fejre denne kærlighed mellem hinanden end til jul. Det kan enten være hendes eget forbogstav, dit eller noget helt andet, der har særlig betyding for hende. Love Letter Necklace står til en god pris, der gør, at alle har mulighed for at købe en personlig gave.

Letter Earstick

Letter Earstick er ørestikker formet som enkle bogstaver. Smykkerne er smukke i deres enkelthed og besat med små, farverige sten, der får bogstavet i dit øre til at glitre i sollyset. De kan gives som enkeltbogstaver eller par, enten som matchende bogstaver eller forskellige initialer, der står for en helt særlig person eller begivenhed. Kombinationen er helt op til dig og dine minder med hende, du holder af.

Birth Year Panzer Necklace

En tredje mulighed er også en af vores bestsellers – Birth Year Panzer Necklace. Halskæden findes i sølv og guld og er en klassiker, der aldrig går af mode. Er der et årstal, der betyder meget for hende, så er dette halssmykke den oplagte mulighed for at forevige mindet. Det kan være året, jeres barn blev født, året I mødte hinanden, eller det år, hun fødte dig. Mulighederne er mange og helt op til dit og hendes minde sammen.

Klik blot på billederne nedenfor for at komme direkte ind på smykket, så du kan lægge det i kurven. Så er du et skridt tættere på at være klar til at give en personlig julegave til hende, du holder af. Hvis vores udvalgte smykker ikke lige er det, du søger til din gave, kan du altid kigge gennem hele udvalget af smykker fra By Stine Winther.

Vi ønsker dig en dejlig jul fyldt med gode minder.