Vores personlige julegaver

Personlig julegave til hende

Hvis du også altid har hørt, at personlige julegaver er et hit så kunne vi ikke give dem mere ret. Personlig julegave til hende finder du lige her hos os!

Julen er hjerternes fest og hvordan kunne man fejre det bedre end med en sød personlig gave fra dig. Vores personlige smykker kan altså både bruges til din kæreste, men bestemt også til din søster, veninde, mor, you name it… Alle sætter pris på den søde tanke bag og tanken om, at det ville være noget særligt lige netop for dig!

Vores populære ‘Love Letter Necklace’ fås i de fleste bogstaver og findes både i guld- og sølvfarvet. Bogstavskæden symboliserer kærlighed og det bånd i har sammen – og hvilken bedre tid at fejre denne kærlighed end til jul. Det kan enten være hendes eget forbogstav, dit eller noget helt andet, der betyder noget for hende. Love Letter Halskæde står til en god pris, der gør at alle har mulighed for at købe en personlig gave.

En anden mulighed er en af vores bestsellers nemlig ‘Birth Year Panzer Necklace’. Det er en klassiker og alligevel går den aldrig af mode. Er der et årstal, der betyder meget for hende så er dette halssmykke den oplagte mulighed for at forevigegøre det. Dette smykke kan både findes i guld- og sølvfarvet.

Klik blot på billlederne nedenfor for at komme direkte ind på smykket og lig dem i kurven, så du er et skridt tættere på at være klar til den perfekte jul. Vi håber dette har hjulpet dig til at finde en god, personlig julegave til hende, du holder af.

Du ønskes en glædelig jul fra teamet bag By Stine Winther.

WATERPROOF
Føj til ønskeliste
Vis
DKK 179,00
Føj til ønskeliste
-13%
1998 & 1999 tilbage
Føj til ønskeliste
Vis
DKK 129,00
Føj til ønskeliste
-26%
G, P, U og V tilbage
Føj til ønskeliste
Vis
DKK 29,00
Føj til ønskeliste