Organiser din smykkesamling

20. september 2021
Gør det let at organiser din smykkesamling med et skrin eller en boks

Organiser din smykkesamling!

Organiser din smykkesamling i vores populære akryl smykkeskrin. Sidst vi fik det hjem, solgte de ud på under 10 min! Smykkeæsken er et must-have til dig, der elsker at organisere din smykker i et tidsløst og elegant designet skrin. Den er delt op i tre forskellige rum, der er specialdesignet til at passe til dine typer smykker og rummene gør, at det er endnu lettere at adskille smykkerne. Boksen er rummelig og kan bruges til opbevaring af smykker af alle typer - fra ørestikker til ringe til halskæder - you name it! Det gennemsigtige skrin passer ind i en klassisk skandinavisk indretning og der er samtidig mulighed for at vise sine smykke frem - det er da GENIALT!

http://bystinewinther.dk/vare/smykkeskrin-akryl-smykkeskrin-gennemsigtig/

Til dig der ønsker et lidt mindre alternativ så har vi også et bud til dig. Vores Smykkeboks mellem er også god rummelig, men er også velegnet til at tage med på ferie. Den er holdbar holder dermed dine smykker sikre under hele turen, samtidig med at du ikke skal gå ned på designet. Du kan let lade boxen stå fremme, da den er stilfuld og neutral af udseende. Der er mange muligheder for at organiser din smykkesamling i boksen.

Smykkebox Mellem

Kender du også problematikken ved, at dine smykker ligger sammenkrøllet i din taske eller bliver væk? Mange af os kan nikke genkendende til spørgsmålet. Vi har fundet løsningen!

En lille smykkebox, der er velegnet til at tage med på farten, når du skal en tur til håndbold eller på en weekendtur. Selvom den er lille, er den rummelig og kan opbevare dine go to smykker. Du skal aldrig mere opleve at dine smykker bliver væk i en stor taske eller halskæderne, der er viklet ind i hinanden.

http://bystinewinther.dk/vare/smykkebox-lille-lille-praktisk-smykkebox/

Du kan købe vores skrin eller vores smykkebokse her.

Se, hvilke muligheder du giver inde på vores Instagram, hvor vi også viser, hvordan vi styler vores smykkesamling.