Øreringe guide

9. februar 2021
øreringe

Hoops

Hoops er runde øreringe der også typisk bliver kaldt creoler. Det er typisk en ørering der er lukket hele vejen rundt og låses med en kliklås men de findes også hvor de har en afslutning og skal låses med en sommerfuglelås. Hoop øreringe er simpelthen et MUST HAVE i alle smykkesamlinger! De passer til ethvert outfit, og kan både styles op og ned. Hoop øreringe findes i mange former, størrelse osv. og vi har selvfølgelig også lidt af hvert. 

Earcuff

Earcuff er en ‘falsk’ ørering som typisk sættes øverst på øret. Earcuffs er typisk små ringe, der sætter prikken over i’et på et flot øreringe-look! Earcuffs er en ‘single’ ørering, som kun sættes i det ene øre. Med earcuffs kan du skabe en mere rå og edgy styling. 

Øreringe med vedhæng

Øreringe med vedhæng har været en meget populær type ørering i mange år. Det skyldes nok særligt, at de fås i så mange forskellige styles, der både kan være simple eller mere synlige, så man kan få noget, der passer perfekt til ens smykkesamling. Den helt store trend for tiden er vedhæng med små, farvede sten.

Kædeøreringe

Kædeøreringe er blevet mere og mere populært på det sidste, og vi kan sagtens forstå hvorfor! En kædeørering er en ørering hvorpå der sidder en tynd men stærk kæde der trækkes gennem øret. Typisk vil der også sidde et eller flere vedhæng på kæden. Kædeøreringe skaber et elegant og stilet udtryk og kan både bruges til hverdag og fest. Hos os er vi helt vilde med kædeøreringe både de simple og de mere vilde af slagsen. Se vores bestsælgende kædeøreringe lige her!

Ørestikker

Earsticks eller ørestikkere er små øreringe der sidder på stilken der skal igennem øret. Ørestikkere er et musthave, da det er den perfekte hverdags-ørering. Den pifter dit outfit op og skaber ramme om dit ansigt, men uden at gøre for meget opmærksom på sig selv. Ørestikkere er også gode til dig der har flere huller i dit øre. Ørestikkere findes i et utal af former og figurer, og vi har selvfølgelig også et stort udvalg her hos os! Se nogle af vores favoritter lige her.

Vi håber du fandt vores øreringe guide brugbar. Vores øreringe guide er lavet til dig der mangler inspiration til hvordan du kan style dine øreringe eller hvilke øreringe du skal have i din samling. Brug øreringe guide næste gang du er i tvivl!