Hvordan styler jeg mine smykker?

26. januar 2021
Smykkerr

Inspiration til styling

Hvordan styler man smykker? Det kan være svært at style dine smykker, ligesom det kan være svært at finde det helt rigtige outfit. Smykker giver det sidste finish til dit outfit, og sætter et personligt præg. Der er mange tendenser og trends indenfor smykker, og uanset om du bedst kan lide det trendy, klassiske eller anderledes look, så er det altid spændende at prøve noget nyt!Her er vores guide til dig, der mangler inspiration og tænker 'Hvordan styler man smykker?'

Øreringe

Ørestickers, hoops, hænge-øreringe, earcuffs osv. Kært barn har mange navne! Der findes utallige former, størrelser, farver mm når det kommer til øreringe. Din styling af øreringe afhænger meget af det tøj du bærer samt din frisure. Til hverdag er et par klassiske hoops og ørestickers et sikkert hit, hvorimod det til et festligt outfit er godt med øreringe der er iøjnefaldende og skaber blikfang. Er dit hår sat op, kan du gå all in på vilde øreringe, der fremhæver og indrammer dit ansigt. Her vil lange hængeøreringe eller store hoops være perfekt! Er dit hår nede eller meget krøllet vil et par store ørestickers eller mindre hænge-øreringe været et oplagt valg. Har du flere huller i øret kan det også være svært at vælge øreringe der passer godt sammen. Et godt tip er at starte med den mindste ørering i øverste hul, og den største øreringe i nederste hul. Er det hængeøreringe sætter du den længste ørering i nederste hul og korteste i øverste hul.

Armbånd

Er du til det klassiske og enkle look, er det flot at style to-tre simple kæder med hinanden. Er du til et mere vildt og iøjnefaldende look kan du vælge nogle større og chunky armbånd. Ønsker du ikke at armbåndene skal drage for meget opmærksomhed, kan du vælge nogle armbånd der passer til de resterende smykker du bærer, for at skabe en rød tråd. Vil du skabe et anderledes look med dine armbånd kan du bære dem uden på dit ærme, som vi har gjort på billederne her.

Halskæder

Statement halskæder er et stort hit lige nu. Er du ikke til de store og vilde halskæder, kan du også opnå et flot statement look ved at kombinere flere simple kæder i forskellige længder. Bærer du et nedtonet outfit med eksempelvis en hvid t-shirt, vil et par chunky halskæder gøre underværker! Det vil pifte dit outfit op, og tilføje mere personlighed til din stil. Er du mere til det enkle og personlige look? Kombiner dine yndlings vedhæng på én kæde, eller tilføj 2-3 kæder i hver sin længde.

Ringe

Når det kommer til ringe, har det længe været sådan, at jo flere ringe jo bedre. Stack dine simple ringe eller spred dem ud på alle fingrene, for at opnå et mere overdådigt look. Du kan også bære 2-3 statement ringe for at skabe opmærksomhed. Vær ikke bange for at kombinere farver, sten, størrelser eller metaller - det skaber et personligt udtryk og giver kant til dit outfit.

Tænker du stadig 'Hvordan styler man smykker?' Så hop ind på vores instagram her og find meget mere inspiration til hvordan styler man smykker.