Hvordan passer jeg på mine smykker?

26. januar 2021
Hvordan passer jeg på mine smykker?

Hvordan passer jeg på mine smykker?

Smykker er for mange en værdifuld og personlig ting. Derfor er det vigtigt at du ved, hvordan du bedst passer på dine smykker, så du sikrer dig at de holder længe.

Der er meget forskel på smykker, kvalitet, design osv. Det betyder der kan være forskellige måder hvorpå du passer bedst på dine smykker. Fælles for alle smykker er dog følgende. Tag altid smykket af når du skal bade og dyrke sport. Ting som creme, sæbe, parfume, rengøringsmiddel, sved mm. er med til at ødelægge smykkets overflade/belægning og kan derfor give en grim overflade.

Smykker vil også naturligt blive påvirket af brug samt kemien i og på din hud. Sørg derfor også for at have rene og tør hud når du påfører dine smykker. Er du kommet til at bære dine smykker under sport, bad mm. så sørg for, at tørre smykker og hud godt af efterfølgende.

Smykker skal også tages af når du skal sove. I din søvn kan du nemt komme til at svede eller vride smykket, så det bliver svagt og nemmere kan gå i stykker.Dog skal du huske, at dine smykker er købt for at blive båret, så gem dem ikke væk i skuffen af frygt for at de skal blive matte eller få brugsspor. Mange smykker kan poleres eller forgyldes igen hos en guldsmed, hvis de med tiden bliver matte eller trælse i overfladen.Opbevar altid dine smykker i et smykkeskrin, smykkeæske, lufttæt beholder eller i en bakke i skuffen. Sølvsmykker kan naturligt oxidere, hvis de ligger fremme og reagerer med luft, støv og kemikalier.
[ux_products columns="8" slider_nav_style="simple" show_cat="0" show_title="0" show_rating="0" equalize_box="0" ids="77438,19713,84319,79405,79403,30556,40586,79393"]

Vi håber denne artikel har besvaret spørgsmålet 'Hvordan passer jeg på mine smykker?'

Hop ind på vores instagram her og find meget mere inspiration til hvordan styler man smykker.