Gaver under 100 kr.

15. september 2021

Smykker på budget

Gaver til under 100 kr. er idéelle gaver, hvis du med en overkommelig sum penge til rådighed ønsker at vise en person, at du holder af vedkommende. Der er ingen, der siger, at man ikke kan købe noget unikt og betydningsfuldt, samtidig med at det er billigt. Smykker til under 100 kr er et bevis på dette. 

Køb en billig gave til under 100 kr. hos By Stine Winther 

Hvis du er på udkig efter en smykkegave til en overkommelig pris, så er du landet det helt rigtige sted. Her på siden finder du en masse smykker som gave til under 100 kr. Vi fører en række fede piercingsmykker og earcuffs, som alle ligger til en super fin pris. Og det smarte ved bl.a. earcuffs er, at du ikke behøves at have huller i ørerne for at bruge dem. 

Vi har også et udvalg af fine ørestikker, som står til under 100 kr. Du kan finde alle vores gaver under 100 kr. lige her. Vi har både sølv- og guldsmykker, så der skulle gerne være mulighed for at finde noget til enhver smag – både som gave, men bestemt også til selvforkælelse.

Har du spørgsmål til vores gaver under 100 kr.? 

Søger du mere inspiration, kan du se vores smykkeunivers på Instagram. Her holder vi også give-aways, deler tips og tricks og andet spændende. Sidder du tilbage med spørgsmål, kan du altid kontakte vores kundeservice. De sidder klar til at vejlede dig og besvare eventuelle praktiske spørgsmål til vores sortiment. Du kan skrive til os på kontakt@bystinewinther.dk eller ringe til os på tlf. 53 85 56 47. Vi ser frem til at hjælpe dig!