Den store Hoop Guide

9. februar 2021
Hoops øreringe

Den store hoop guide!

Hoops er et must have i alle smykkesamlinger. De findes i alle mulige størrelser, former, farver osv. Det kan være svært at vælge og derfor har vi lavet denne hoop guide til dig. Hos os har vi selvfølgelig også et bredt udvalg af hoops! Basic hoops, hoops med vedhæng, store hoops, små hoops, vi har det hele! Vi har derfor lavet en hoop guide til dig.

Men hvad er hoops egentligt? Og hvad er creoler øreringe? Hoop øreringe er faktisk bare runde øreringe, der typisk er lukket sammen hele vejen rundt også ofte kaldet creoler eller kreoler. Hoop øreringe er det perfekte go-to øreringe uanset om du skal pifte et basic hverdags outfit op, eller om du skal sætte prikken over i’et på et festligt outfit.

Men hvilke hoops skal du vælge? Du skal selvfølgelig vælge lige nøjagtigt de hoop øreringe du bedst kan lide, som afspejler din stil, og som du synes passer bedst til dit outfit. Hvad end det er store hoops, små hoops, hoops med tekstur, vedhæng osv osv. Vores hoop guide er blot en guide til dig, som du kan følge. Se med her, hvor vi viser vores bud på de perfekte hoops.

Basic hoops:

Passer til det hele og er et must have i din smykkesamling!

Hoops med sten eller anderledes form.

Skab et anderledes udtryk med hoops der skiller sig ud. Hoops med sten eller med en sjov form er perfekt til at pifte et outfit lidt op.

Hoops med vedhæng

Vi håber du fandt vores hoop guide brugbar. Vores hoop guide er lavet til dig der elsker hoops eller til dig der ikke ved hvordan du skal style dine hoops. Brug denne hoop guide når du bliver i tvivl! Hoop guide.